KezdőlapBulvárA tolószékben ülő édesanyát három fia segítette abban, hogy eljárja az anya-fia...

A tolószékben ülő édesanyát három fia segítette abban, hogy eljárja az anya-fia táncot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

„Amint felmentem a táncparkettre, tudtam, hogy a fiaim megfognak. Csak annyit mondtak: ‘Ne aggódj. Megfogtunk téged. Nem fogunk elengedni.” – Az anya-fiú esküvői tánc mindenki szemébe könnyeket csalt, az eseményről készült videó pedig futótűzként terjed az interneten.

Zak Poirier esküvői fogadásán szem nem maradt szárazon, amikor segített édesanyjának, Kathynek, hogy valóra váltsa álmát, és megossza vele a hagyományos anya-fiú táncot annak ellenére, hogy 2019-ben diagnosztizálták nála az ALS betegség.

Kathy 2019 óta nem tudja használni a lábait és karjait, akkor diagnosztizálták nála az ALS betegséget. A nő nagy álma az volt, hogy táncolhasson fia esküvőjén. Álmát fiai váltották valóra, Zak ikertestvérei, Nick és Jake felemelték édesanyjukat a kerekesszékből, és segítettek neki, hogy a 28 éves vőlegénnyel eljárja az esküvői táncot.

„Annyira összetörtem, hogy nem táncolhatok vele” – mondta a Floridában élő Kathy a The Epoch Timesnak. „Beszéltünk róla, és nagyon szerettem volna, hogy megtörténjen.”

Az 55 éves nő már év elején elképzelte, ahogy Zakkel táncol a nagy napon.

„Nagyon aggódtam az esküvő napján… nagyon érzelmes volt, de nem tettem volna másképp” – mondta Kathy, akinek a „könyörtelen betegség” miatt légzési nehézségei is vannak, de a hangját még nem vesztette el.Kathy azt is elárulta, hogy tánc közben mindhárom fia bátorította őt: „Itt vagyunk neked, anya, ne aggódj. Meg tudjuk csinálni”. A tánc közepén a láthatóan érzelmes Zak odahajolt az édesanyjához, és azt mondta neki: „Szeretlek”.

Kathy elárulta, hogy igazán különleges volt számára, hogy megoszthatta ezt a felejthetetlen pillanatot a fiával az esküvőjén.

„Nehezen tudtam visszafojtani a könnyeimet, de nagyszerű érzés volt” – mondta. „Felszabadító érzés volt felállni, és átélni egy ilyen pillanatot a fiammal életének egy mérföldkövénél. Egyszerűen gyönyörű volt.”

A Good Morning Americának Kathy így emlékezett vissza a nagy pillanatra: „Nagyon ideges voltam, amikor felmentem a parkettre. Nem azért, mert a fiaim miatt aggódtam, hanem azért, hogy megbámulnak. Két és fél év alatt nagyon sokat változtam, így már nem az vagyok, aki voltam. Amint felmentem a táncparkettre, tudtam, hogy a fiúk elkaptak. Azt mondták: „Ne aggódj. Megfogtunk téged. Nem fogunk elengedni. És ez volt az a pillanat, amiről már régóta álmodtam.”

Az anya-fia táncról készült felvétel bejárta a világot, több mint 3,6 millióan látták. Az édesanya számos bátorítást kapott, sokan elszántságát dicsérték. Kathy azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a videó nem róla szól.

„A videó arról szól, hogy felhívja a figyelmet az ALS-re, mert annyira könyörtelen” – mondta. „Nincs elég figyelemfelkeltés. Nagyon szerencsés vagyok; van családom, van pénzem a kezelésre. De ez nem csak rólam szól, hanem mindazokról az emberekről, akik ebben a betegségben szenvednek, és akiknek segítségre van szükségük”.

Ha neked is tetszett az anya-fia tánc, kérlek oszd meg barátaiddal!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet