KezdőlapBulvárA "világ legnagyobb orcájával" rendelkező nő felismerhetetlen a 6 évvel ezelőtti fotóin

A “világ legnagyobb orcájával” rendelkező nő felismerhetetlen a 6 évvel ezelőtti fotóin

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Anastasia Pokreshchuk ukrán modell leginkább az arcfeltöltési-függőségéről vált híressé. A világ legnagyobb arcú nője nemrég megmutatta, milyen volt a beavatkozások előtt.

Szinte egyáltalán nem is hasonlít önmagára, hiszen akkoriban szőke, göndör hajú, és igencsak csinos volt, egy másik fotóján pedig barna hajjal szerepel. Anastasia ezreket költött plasztikai sebészre, de mégis 33 éves korára úgy néz ki, mintha legalább 10 évvel öregebb lenne.

Anastasia a beavatkozásai előtt – Fotó: Anastasia Pokreshchuk/Instagram

A világhálón közzétett fényképre rajongók ezrei reagáltak, a legtöbben a beavatkozások előtti arcára voksoltak. Volt aki azt írta, hogy előtt és utána is nagyon vonzónak tartja. Az egyik Instagram-felhasznó azt írta: “könyörgöm, valahogy csináld vissza a beavatkozás előtti arcodat, nagyon szép voltál akkor”.

“Normális ember voltál, de most úgy nézel ki, mint egy horrorfilm szereplője. Nem szabadott volna semmilyen beavatkozást végezned magadon, nagyon szép voltál” – írta egy másik felhasználó.

Anastazia 26 évesen vett részt először arcfeltöltésen, melynek következtében kezdett eltűnni a gyönyörű gömbölyded arcformája, és a csontjai valósággal kilógtak az arcából.

Anastasia egy másik fotóján barna hajjal – Fotó: Anastasia Pokreshchuk/Instagram

Ezután több ajakfeltöltése volt, és számos botox injekciót is kapott. Szőke fürtjei a feledés homályába merültek, és helyette vad rózsaszín, egyenes hajkoronával hódított.

“Már az első botox kezelés után beleszerettem az új arcomba, és ezután egyik követte a másikat. Nem tudtam leállni, mostanra már majdnem tökéletesnek látom magam, de azért van még mit javítani” – mondta a fiatal nő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet