Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Az esküvő minden fiatal életének egyik legértékesebb pillanata. Ennek a szerelmes párnak viszont duplán is emlékezetes marad a nagy nap. Az ünnepi szertartás kellős közepén, a vőlegény ugyanis sarkon fordult, és az oltárnál hagyta a menyasszonyt… a történetük az egész világot könnyekig hatotta.

A ceremónia javában zajlott, amikor a vőlegény közbeszólt, és arra kérte a lelkészt, illetve az egybegyűlteket, adjanak neki egy percet. Ekkor hátat fordított, és távozott. A menyasszonyt ugyanúgy lesokkolta a jövendőbelijének gesztusa, mint a meghívottakat – mindenki azt hitte, a férfi meggondolta magát, és nem akarja az esküvőt.

A vőlegény viszont nem ment messzire. Csupán a padok közé sétált, ahol az ara kislánya is ült. Úgy érezte, szólnia kell a gyerekhez, mielőtt még örök hűséget esküszik az édesanyjának.

„Éppúgy, ahogyan anyukádnak ígéretet tettem egy gyémánttal, neked is kell adnom egyet. Ez szív alakú, hogy mindig nálad legyen a szívem egy darabja. Szeretlek, és megígérem, hogy pontosan úgy bánok majd veled, mintha édes lányom lennél. És örökké szeretni foglak, oké?” – hangzott a vallomás a vőlegény szájából.

Amint ez várva volt, a férfi szavai mindenkit meghatottak – nemcsak az egybegyűltek törölgették a szemeiket, hanem az internetezők is, hiszen a szívmelengető történet azonnal felkerült az online felületekre, ahol már körbefutotta a világot.