KezdőlapBulvárAgyvérzést kapott Alain Delon

Agyvérzést kapott Alain Delon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Néhány héttel ezelőtt agyvérzést kapott a francia színész, Alain Delon.

A 83 éves legendás színészt jelenleg Svájcban ápolják, korábban Párizsban feküdt az intenzív osztályon. A színész június közepén a Neuilly-sur-Seine-i Amerikai Kórházba került be szédüléssel és fejfájással, amit feltehetőleg szívritmuszavar okozott. Akkor egy alapos kivizsgáláson esett át, majd rövid idő után hazaengedték.

Anthony Delon, a színész fia elmondta, apját a párizsi Pitié-Salpetriere kórházban műtötték meg, ahol három hetet töltött az intenzív osztályon. Orvosai szerint állapota stabilizálódott, alapvető életfunkciói tökéletesen működnek.

Alain Delon már régóta küzd egészségügyi problémákkal, ugyanakkor többször lehetett olvasni arról, hogy már megunta az életét, a temetését is eltervezte. Legutóbb a közönség a Cannes-i Filmfesztiválon láthatta, ahol átvette életműdíját. Akkor elbúcsúzott rajongóitól és azt mondta, hamarosan élete is a végéhez érkezik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet