KezdőlapBulvárAlain Delon: “Utálom ezt a korszakot, és a mai embereket. Minden és...

Alain Delon: “Utálom ezt a korszakot, és a mai embereket. Minden és mindenki hamis!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

60 éve van a szakmában, ennek apropóján adott interjút az 1935-ban született színészlegenda Valerie Trierweiler-nek, a Paris Match újságírójának.

Mikor Valerie arra kérte, hogy emlékezzen vissza az életére, a szerepeire, barátaira, családjára, Delon így válaszolt: “Az életemben már nem számítok új dolgokra. Láttam, átéltem mindent. Viszont ezt a kort egyszerűen gyűlölöm, hányingerem van tőle. Az emberekkel együtt, mert minden és mindenki hamis képet fest magáról. Egymást majmolják az emberek, nincs tisztelet, és az ígéreteket már nem kell betartani. Egyedül ami fontos, az a pénz. Én viszont biztos vagyok, hogy megbánás nélkül fogok meghalni.”

Amikor a nőügyeiről kérdezték, a színész így válaszolt: “Nem mondhatnám, hogy kevés nővel volt dolgom, tízesével lehet számolni, viszont egyik sem volt olyan hatással rám, akivel le tudtam volna élni az életem.”

Ami a karrierjét illet, Alain Delon nagyon várja már, hogy elkezdjen forgatni egy új filmben, hiszen nem más lesz a partnere, mint Juliette Binoche, de szeretne ismét színházban játszani.

“Én művész vagy, nem pedig színész, hiszen nem szereztem soha színészi képesítést, nem tanultam ezt a szakmát. 14 éves koromban otthagytam az iskolát, majd utána katonának álltam. Olyan színészek generációjához tartozom, akik mindent elértek ebben a szakmában, ilyen kolléga Jean Gabin, Lino Ventura, vagy Burt Lancaster. Nem ilyen karrierről álmodtam, ez magától alakult így. Ahhoz, hogy Alain Delon váljék belőlem, ezt a sors akarta így.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet