KezdőlapBulvárAlekosz lakástulajdonos lett!

Alekosz lakástulajdonos lett!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A ValóVilág győztese ma átvette lakása kulcsait és a hivatalos papírok aláírása után birtokba is vette élete első saját lakását.

Budapest új belvárosában, a Corvin Sétányon található az 51 négyzetméteres lakás, amelyhez egy 65 négyzetméteres terasz is tartozik. Alekosz nemcsak a modern kialakítású otthon kényelmét élvezheti, hanem a Corvin Sétány kínálta pezsgő életet is.

A ValóVilág nyereménylakás kialakításakor a fő szempont az volt, hogy a modern belsőépítészeti design megfeleljen majdani tulajdonosa dinamikus személyiségének. A lakás belső tere a Cordia Standard csomagja alapján készült, melyhez prémium lakberendezési tárgyakat használva, a lakótér igazán egyedi, magas minőségű képet mutat.

A megilletődöttségtől szavakat sem talált a görög hódító, amikor belépett új otthonába. A Fókusz stábjától kapott névtáblát nem ragasztotta még fel, azt mondta kell egy-két nap, amíg szelleme átjárja a lakást és megtalálja a megfelelő helyet.

A finálé hetében a három döntős – Éva, Jerzy és Alekosz – már eltöltött itt egy estét, akkor mindhárman írtak egy-egy levelet és elrejtették a lakás különböző pontjain. Alekosz lelkesen kereste az üzeneteket. Jerzy borítékját a hálószobában, Éváét pedig a nappaliban találta meg. Ő Évának írt, mert úgy vélte a lány viszi majd el a fődíjat. A küldeményt azonban most nem nyitotta ki, titokzatosan csak annyit mondott, ezt csak Éva teheti, mivel leginkább a kettejük kapcsolatáról szól.

Azon a napon azt is megfogadták, hogy a győztes majd egy nagy házavató bulival várja a többieket. A kérdés már csak az; Alekosz mikor váltja be ígéretét.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet