KezdőlapBulvárAlekosz nyerte a Való Világot

Alekosz nyerte a Való Világot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Több hónap Való Világ után végre elérkezett a nagy este, amikor kiderült, ki nyeri a Való Világ 4 adását. A végső döntőbe Alekosz, Éva és Jerzy jutott, hármójuk közül Éva mondott búcsút a műsornak. Alekosz és Jerzy harcát utóbbi vesztette. Alekosz nyerte a Való Világ 4 adását.

Óriási hangulat uralkodott a Való Világ döntőjében, a korábbi villalakók a közönség soraiban szurkoltak barátaiknak, ki ki a maga favoritjának. Balázs és Lilu előbb a villában beszélgetett el a három hátramaradt versenyzővel, majd a döntősökkel a Való Világ stúdiójában találkozhattunk. A szavazatok első állása alapján Éva esett ki a Való Világból.

Éva kiesése után kiéleződött a harc Alekosz és Jerzy között. Alekosz elárulta, hogy Lacival szeretett volna párbajozni, Jerzynek viszont megfelel, hogy Alekosszal került be a fináléba. Az Okostojás és a Szépfiú visszanézhette, kikkel volt konfliktusuk és hogy mennyire durvult el.

Alekosz visszatekintőjében Olivér és sok-sok Villalány szerepelt, leggyakrabban Éva. Az Okostojás azt mondta, Éva testesített meg mindent, amit a többi nőben csak apró morzsánként, külön-külön talált meg. Olivérről viszont azt mondta, hogy telepatikus úton kommunikálnak akkor is, ha nem tudnak beszélni.

Jerzy kisfilmjében Gigi jelenléte domináns volt, rajta keresztül Bécié is, akivel azonban nemcsak szép pillanatai voltak. A Párbaj előtt pár nappal lépett be a képbe nála is Éva és Alekosz. Jerzy szép szavakkal nyilatkozott Gigiről, de kijelentette, hogy vége a kapcsolatnak, már nem szerelmes. De azért majd elhívja egy lime-ra, egy bodzás-mentásra, hogy megbeszéljék, mi történt a Villában.

22 órakor Lilu és Balázs megmutatta a szavazatok állását, 59-41 százalékkal állt a két versenyző, Alekosz javára. Ezután következett a versenyzők kortesbeszéde. A finalisták saját magukért mondhattak beszédet.

Alekosz és Jerzy megérkezett a Villába. Az Okostojás nem bánta, hogy ismét a „luxusbörtönben” kell lennie, azonnal megnézte, milyen állapotban van az ágya. A szavazás utolsó 3 percében Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese adta elő első slágerét, a Szállj! című dalt.

A Való Világ 4 adását Alekosz nyerte 56 százalékos nyereséggel. Ti örültök Alekosz sikerének? Kinek szúrkoltatok?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet