Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az utóbbi időben csak lefele halad a mérleg Szorcsik H. Viktóriánál. A Jóban, rosszban sztárjánál igencsak meglátszik a súlycsökkenés, a színésznő az utóbbi időben rengeteget dolgozik.

“Tavaly már orvoshoz fordultam, mert ijesztő, hogy csak fogyok. Részletes kivizsgálás után bajt nem találtak, minden leletem negatív lett. Ezután orvosi ajánlásra táplálék-kiegészítőket kezdtem szedni, de nem volt hatásuk. Az utóbbi hetekben pedig újabb 3-4 kilogrammot vesztettem. Borzalmas érzés, hogy már a 70-es melltartó is nagy rám” – mondta Szorcsik H. Viktória, írja a STOP.hu.

A színésznő saját étkezési módszerével próbál meghízni, naponta ötször étkezik.

Szorcsik H. Viktória a sok munka mellett jelenleg épp szerelmes, minden szabad percét próbálja párjával tölteni.

“Keveset, pedig nagyon szerelmes vagyok, de a barátom nagyon jól tolerálja az őrült munkatempómat. Minden szabad percünket kiélvezzük. Előfordul, hogy olykor öt percre is beszalad egy forgatási szünetben, hogy lásson. Egy évvel fiatalabb nálam, de fel tudok nézni rá, mert igazi férfi. Még nem szeretném őt megmutatni a nyilvánosságnak, de majd egyszer ennek is eljön az ideje.” – mondta.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!