KezdőlapBulvárÁllva tapsolt a közönség Agárdi Szilvi produkciójában, ami mindenkinek könnyeket csalt a...

Állva tapsolt a közönség Agárdi Szilvi produkciójában, ami mindenkinek könnyeket csalt a szemébe

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Újabb nagysikerű szombat estét tudhat magáénak a Csináljuk a fesztivált!-t, ahol az első középdöntőben 10 sláger kapott esélyt arra, hogy bekerüljön a fináléba. Három sláger juthatott tovább, ám Agárdi Szilvi produkciója mindenki szemébe könnyeket csalt, az Úgy szeretném meghálálni lett az első középdöntő egyértelmű győztese.

Könnyeket csalt a zsűri és a nézők szemébe Agárdi Szilvi a Csináljuk a fesztivált! színpadán, amikor előadta Kovács Kati legnagyobb slágerét, az Úgy szeretném meghálálni című dalt, amely az est egyértelmű győztese lett.

A produkció után állva tapsolt a közönség és a zsűri is, mindenki a könnyeit törölgette, beleértve a műsorvezetőket, de maga az énekesnő is könnyekbe tört ki a produkciója után.

“Annyira nehéz volt sírás nélkül elénekelni, mert én mindent a szüleimnek köszönhetek” – mondta Agárdi Szilvi könnyek között.

“Miközben hallgattam ezt a dalt, lepergett előttem, hogy mennyi minden jót örököltem az édesanyámtól, és bármit sikerült megoldani az életben, mindig eszembe jut és megköszönöm neki. Megtanított engem mindenre, amire egy nőnek szükséges” – mondta Balázs Klári.

“A dalnak az utolsó versszakánál a szívemre szorítottam a kezem és felnéztem az égre, hogyha az anyukám látja, tudja, hogy rá gondolok. Mi olyan összeköttetésben voltunk szinte a fogantatásom pillanatától, ami különlegessé tette a mi kapcsolatunkat. Nem sokkal a halála után nagyon sírtam otthon, és az én csodálatos édesapám odajött és fölemelte az államnál fogva a fejemet és azt mondta ‘Ne magadat sajnáld, hanem a veszteséged, ami odafönt van’, és én azóta, ha sírok miatta és eszembe jut, akkor mindig fölnézek az égre és abban a reményben élem az életemet, hogy meg tudom neki hálálni mindazt a sok jót, amit tőle kaptam” – fogalmazott Balázs Andi.

“Nincs csodálatosabb, amikor egy dalnak ekkora ereje van, amikor évtizedek múlva is megszólal és egyszerűen végigsöpör rajtunk, a lelkünkön, a szívünkön. És ha megengeditek, ne menjünk el azok mellett az édesanyák mellett sem, akik nem egy ideális környezetben nevelik a gyereküket. Mennyi olyan édesanya van, akinek borzasztó nehéz az anyává válás, borzasztó nehéz a gyerekét útjára bocsájtania, és én most azoknak az édesanyáknak ajánlom ezt a dalt, akiknek nehezebb ez, mint, amit mi most itt megidealizálunk és elképzelünk minden esetben. Nem csak lila köd van és habos babos élet, hanem mély és drámai helyzetek. És én a legnagyobb erőmmel, szeretetemmel küldöm most azoknak az édesanyáknak, akiknek nem olyan egyszerű, mint ahogy halljuk” – mondta Feke Pál.

“Az előadás egyenesen földöntúli” – tette hozzá Korda György, aki egyenesen 10 ponttal jutalmazta a Agárdi Szilvi produkcióját.

A dal a maximális pontszámot kapta mindegyik zsűritagtól.

Fotó: YouTube

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet