Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Igencsak kiverte a biztosítékot az Instagram-on az a fiatal pár, aki álomutazására koldul pénzt követőitől.

Catalin Onc és felesége, Elena Engelgardt tandembiciklivel szeretne eljutni Németországból Afrikába, ehhez pedig 10 ezer euróra van szükségük, de dolgozni eszük ágában sincs érte.

A fiatal pár jelenleg a fiú anyjánál lakik, akinek két állása is van, hogy eltartsa a lusta “gyerekeket”.

Hogy álmukat megvalósítsák adománygyűjtésbe kezdtek, dolgozni azonban nem akarnak, azt mondják kevés dologhoz értenek, és megdolgozni a pénzért az már nem opció nekik.

“Néhányan azt mondjátok, szerezzünk munkát, mint mindenki más, és fejezzük be a koldulást. De amikor olyan hatással vagy más emberek életére, ahogyan mi vagyunk, a munkaszerzés szóba sem jöhet.” – mondta a pár.

Cat és Elene azt is elárulta, sok pénzt is kereshetnének modellkedéssel, de nem akarják támogatni a fogyasztói társadalmat.

Amikor valaki felvetette nekik, hogy édesanyjuk két munkát is elvállalt, hogy eltartsa őket, ám ez az egészségébe kerülhet, a fiatal pár annyit mondott: a nő örömmel segít nekik, ők nem kérték.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!