Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ambrus Attila nemrég szerepelt a TV2 Farm VIP című műsorában, ahol a döntő előtt kiesett, még így is a verseny közepéig jutott. Az erdélyi származású férfi leszámolt zűrös múltjával, jelenleg kétkezi munkából tartja el családját.

Bár sokat szerepel, családját féltve őrzi a kíváncsi szemek elől. Nemrég azonban megmutatta másfél éves kislányát a Vacsorakirály című gasztrovetélkedőben, ahol nemcsak vendégei olvadtak el a tündéri Annától, hanem a tévénézők is.

“Egyelőre ott tartunk, hogy szolgaként rohangálok oda-vissza, hogy az igényeit kielégítsem. Iszonyatosan rafkós már, úgyhogy valószínűleg örökölt egy kis fifikát, mert szinte mindig eléri, amit akar” – mesélte kislányáról Ambrus Attila.

Fotó: Vacsorakirály/YouTube

A műsorban azt is elárulta, ha lánya felnő beszélni fog neki a múltjáról, nem akar előle semmit eltitkolni.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!