KezdőlapBulvárAngelo Rulez: Új sorozat a Cartoon Networkon

Angelo Rulez: Új sorozat a Cartoon Networkon

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hogy mit jelent a manapság divatos kifejezés: rulez? Menő, divatos, illetve még azt is, hogy valaki irányító hangadó. Angelora, az új sorozat főszereplőjére ezek a jellemzők így együtt igazak.

Angelo, a francia gyerekek kedvence egy 11 éves csavaros eszű fiú, aki céljai eléréséhez hol személyes varázsát, hol ördögi terveit veti be, de segítségére vannak legjobb barátai, Sherwood és Lola is.

Angelo mindig azon agyal, hogy hogyan befolyásolhatná a dolgokat számára kedvező irányba. Önbizalomban nem szenved hiányt, és ha nem jön rá azonnal a probléma tökéletes megoldására, akkor improvizál. Angelo megtalálja a módját, hogy a legtöbb helyzetből győztesen keveredjen ki, ám mesterkedései beláthatatlan következményekkel járnak. De Angelo nem ad a részletekre – a lényeg a végeredmény.

Angelo családja teljesen hétköznapi család és mégsem az! Angelo mamája a család döntéshozója, ami sokszor nyomasztó teher. Igazi békefenntartó – mindig ott van, ha viszály támad a testvérek közt. És – csodával határos módon – mindeközben saját lelki békéjét is sikerül megőríznie.

A családban a mama viseli a nadrágot, a papa viszont lazábban áll a dolgokhoz. Gyerekességben képes lemenni Angelo szintjére, és azon vitatkozni, hogy mit nézzenek a tévében. Ragaszkodó természetével és elbűvölő modorával, Angelo képes őt levenni a lábáról, ezért gyakran fogja pártját.

Elena Angelo kúl, de annál idegesítőbb 15 éves nővére. Mivel ő az elsőszülött gyerek, elvárja, hogy a többiek úgy táncoljanak, ahogy ő fütyül. Illetve csak elvárná… Elena minden alkalmat megragad, hogy Angelo számításait keresztülhúzza: előszeretettel hívja fel öccse figyelmét arra, hogy bizonyos dolgokhoz ő még túl fiatal, illetve szívesen emlékezteti szüleiket arra, hogy ő mi mindent nem csinált 15 éves koráig. Mindezt ravasz kígyó módjára – mosolyogva teszi. Angyali türelemmel végzi öccse elleni aknamunkáját.

November 29-től minden hétköznap 17:40-től

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet