Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Antoine Clamaran egy elismert francia DJ/producer, aki már számtalan országban fellépett. A ’90-es évek elején a vezető párizsi dance rádió, a Maximum FM fedezte fel tehetségét, melynek köszönhetően hamarosan egyre nagyobb partykon lépett fel.

Később a párizsi Palace (a New York-i Studio54 francia megfelelője) felkérte őt a minden vasárnap megrendezett Gay Tea Dance eseményekre. Köszönhetően sikeres albumainak (Release Yourself, Mix Inc) és a „Dancefloor FG Summer 2006” illetve az „All Night Long” című válogatásoknak, valamint „Keep on trying”, „Give some love”, „Gold” és „Believe” című kislemezeinek Antoine Clamaranmár több mint 1,2 millió lemezt adott el.

A dalban Sorayat hallhatjuk énekelni, aki mára egy rendkívül sikeres spanyol énekesnő lett, korábban egy rádióállomásnál dolgozott, majd az „Operación Triunfo” című TV-s tehetségkutatóba nevezett be, zenei előképzettség nélkül. A versenyt ugyan nem nyerte meg, de az évad egyik kedvence lett. „Ochenta’s” című második stúdióalbuma már 33 egymást követő héten szerepelt a spanyol albumlistán, és platialemez lett, míg harmadik albuma, a „Dolce Vita” aranylemez jelenleg. 2006-ben a „Legjobb új női előadónak” választották hazájában. Tavaly kereste meg Antoine Clamarant, hogy készítsen a lemezére egy új dalt, és annyira beleszeretett a hangjába a francia DJ, hogy azonnal elkészítették a „Live Your Dreams” című dalt.

A dal a héten a #78 pozícióban debütált az európai összesített rádiós lista Top100-ában. A dalhoz számos klub remix és radio edit is készült, mely szintén meghallgatható az E-Cardban.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!