KezdőlapBulvárArnold Schwarzenegger állítja, "könnyű" nagypapának lenni, de lánya kiborult, amikor először vette...

Arnold Schwarzenegger állítja, “könnyű” nagypapának lenni, de lánya kiborult, amikor először vette unokáját a karjába

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Arnold Schwarzenegger sok mindent megélt már élete során, de talán a legközelebb áll a szívéhez a családapa becenév.  Az egykori hétszeres Mr. Olympia, a hollywoodi hősből lett kaliforniai kormányzónak ma már felnőtt gyermekei vannak, köztük legidősebb lánya, Katherine Schwarzenegger, aki Chris Pratt felesége.

Katherine nemrég világra hozta első gyerekét, így Arnold Schwarzenegger megismerkedhetett első unokájával is, aki a nagypapa köpenyét is magára öltötte legújabb kihívásaként.

És ez bizony kihívás – ezt valószínűleg mindenki tanúsíthatja, aki elég szerencsés ahhoz, hogy nagyszülő lehessen. Ennek ellenére Arnold állítólag azt nyilatkozta, hogy ez “könnyű” munka, ugyanakkor azt is állította, hogy a lánya “kiakadt”, amikor meglátta őt unokájával a kezében.

Chris Pratt hollywoodi színésznek nem lehetett könnyű dolga, amikor megtalálta élete szerelmét, majd rájött, hogy a lány édesapja a legendás Arnold Schwarzenegger.

Még 2019-ben Pratt a Us Magazinnak elmondta, hogy először egy templomban találkozott Katherine Schwarzeneggerrel. Továbbra is azon a véleményen van, hogy a sors hozta össze őket.

“A templomban találkoztunk. Sok sorscsapás és kapcsolat volt, de ott találkoztunk” – mondta.

A pár 2018-ban kezdett randevúzni, Katherine pedig Pratt fiával alakított ki jó kapcsolatot.

“Katherine olyan, mint egy nagy gyerek, és imád Jackkel együtt tevékenykedni. Imádja, hogy Chris apuka lett. Látva Chris-t Jackkel, Katherine már korán pozitívvá vált, hogy Chris az ‘igazi'” – nyilatkozta egy bennfentes a PEOPLE magazinnak 2019-ben.

Egy rövid eljegyzést követően, a pár június 8-án egy titkos ceremónia keretén belül mondta ki a boldogító igent, ugyanabban az évben. A pletykák szerint a pár már a családalapításon gondolkozott, és erről maga a Terminátor osztotta meg a saját véleményét az Extrával.

“Nem erőltetem, mert tudom, hogy előbb-utóbb úgyis megtörténik. Chris-en és rajta múlik, hogy mikor akarják ezt megtenni. Én már nagyon várom” – mondta Arnold.

Szerencsére Schwarzeneggernek nem kellett olyan sokáig várnia, ugyanis 2020 augusztusában megszületett Chris és Katherine kislánya, Lyla.

A “Jimmy Kimmel Live!” című műsorban 2021 áprilisában Schwarzenegger azt mondta, hogy az unokája miatt “öregnek érzi magát”, miközben arra is fényt derített, hogy lánya a jelek szerint aggódó anyuka.

“Akárhányszor megérintem a babát, azt mondja, hogy ‘Ó, Istenem, ne fogd így. Azt mondtam, ‘Katherine, ugyan már. Elég gyereket tartottam már a kezemben. Pontosan tudom, hogy mit csinálok. Szakértője vagyok ennek a dolognak.’ Erre ő kiborult” – mondta.

Később azt mondta, hogy “nagypapának lenni a legkönnyebb dolog”. Minden jel szerint Kalifornia volt kormányzója minden alkalmat megragad, hogy láthassa a családját, amely az év elején gyarapodott, amikor megszületett Katherine és Chris második kislánya, akit Eloise-nak neveztek el.

“Annyira izgatottak vagyunk, hogy bejelenthetjük második lányunk, Eloise Christina Schwarzenegger Pratt születését. Több mint áldottnak és hálásnak érezzük magunkat. Szeretettel, Katherine és Chris” – írták Instagram oldalukon.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet