KezdőlapBulvárÁrpa Attila olyan nőt keres, akivel hosszú távra tervezhet: "Nem titok, hogy...

Árpa Attila olyan nőt keres, akivel hosszú távra tervezhet: “Nem titok, hogy szeretnék még gyermeket”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

19 hölgy szállt versenyben Árpa Attila kegyeiért A Nagy Ő-ben, ám mostanra már csak ketten maradtak, hétfőn derül ki, hogy közülük kit választ majd a színész, akivel hosszútávra tervezi az életét.

Pénteken három lány közül kellett Árpa Attilának választania, A Nagy Ő úgy döntött, hogy Bogi és Timi maradjanak a kegyeiért indult versenyben. A két lánnyal Toszkánába utazik, ahol majd eldöntheti, kivel szeretne hosszútávra tervezni.

Árpa Attila: "Elássa előttem magát az a nő, aki nem akar szülni"

“Imponáló és hízelgő volt számomra, hogy ilyen változatos volt a mezőny, mind korban, mind stílusban, mind személyiségben. Ez számomra azt jelentette, hogy több típusú nőnek is tetszem, továbbá számomra is izgalmas volt így, hiszen mindegyik hölgy teljesen másmilyen volt, más beszédtémák kerültek szóba, illetve teljesen eltérő élettapasztalatokat és történeteket ismerhettem meg” – mesélte a Blikknek Árpa Attila.

“Sosem láttam abba bele, hogy mi zajlik a lányok villájában, ezért így nehéz volt kiismerni őket. Azért igyekeztem mégis a dolgok mögé pillantani, és ez alapján meghozni a döntéseimet” – mondta.

Árpa Attila a lapnak elárulta, azzal, hogy elvállalta A Nagy Ő-ben való szereplést, nemcsak kalandot keresett, hosszútávra tervez.

“Tisztában voltam azzal, hogy lesznek olyan nők, akik már voltak házasok vagy van gyermekük. Ezzel semmi bajom nem volt, hiszen én is voltam már házas, nekem is született gyermekem. Mindenkinek megvan a maga csomagja, ha egy nővel teljes mértékben kapcsolódni tudok, akkor nem lehet akadály az, ha van gyereke. Nem zavarna, ha más gyermekét kellene nevelnem. Továbbá nem titok, hogy szeretnék még én is gyermeket. Ez fontos szempont volt mindvégig” – mondta Árpa Attila.

Hétfőn este kiderül, hogy ki lesz az a szerencsés hölgy akivel a színész megalapozhatja új életét.

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet