KezdőlapBulvárAugusztus 6-tól Tűzvonalban a Duna Televízió!

Augusztus 6-tól Tűzvonalban a Duna Televízió!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Augusztus 6-án, 21.05-kor láthatják a közkedvelt magyar krimisorozat, a Tűzvonalban legújabb részét a Duna Televízió nézői. A negyedik évad epizódjait péntek esténként, ezek ismétléseit pedig hétfő esténként – az elsőt augusztus 9-én 21.00-tól – vetíti a Nemzet Televíziója.

Újra itt a Tűzvonalban! A számos népszerű színészt felvonultató, több televíziós díjat kiérdemelt, közkedvelt magyar krimisorozat rajongói újra találkozhatnak kedvenceikkel, Bordás ezredessel, „Otyó” őrmesterrel, Móricz főhadnaggyal, Kálmán bá’-val és – hogy a hölgyekről se feledkezzünk el – Pircsi őrmesterrel és Balogh törzszászlóssal. Reméljük, azok számára is kiderül, miért nevezik a legnépszerűbb magyar krimisorozatnak a FilmArt Filmstúdió produkcióját, akik eddig még nem kapcsolódtak be a Mosoly őrsön zajló eseményekbe, vagy a nagystílű bűnözők utáni országos hajszákba.

A Pajer Róbert és Soós Péter rendezők által jegyzett, a legismertebb magyar színészeket felvonultató akciósorozat negyedik évada a Duna Televízióban folytatódik augusztus elejétől. Az első részt augusztus 6-án, péntek este 21.05-től láthatják nézőink, ezt augusztus 9-én, hétfőn 21.00-kor ismételjük meg. Az új részeket ezután is péntek esténként, míg az ismétléseket hétfő esténként tekinthetik majd meg.

A negyedik évadban is találkozhatunk többek közt Hollósi Frigyessel, Cserna Antallal, Jordán Tamással, Schmied Zoltánnal, Kéri Kitty-vel és Kovács Lajossal. Az új évad magától értetődően új szereplőket is hoz, például Gáspár Sándort, aki a Nemzetbiztonsági Hivatal tisztje, de feltűnik a sorozatban Keres Emil és Oberfrank Pál is, Bede Fazekas Szabolcs pedig visszatér. Kiderül, hogyan tűnik el a sorozatból Bordás karaktere – akit Stohl András játszott eddig nagy sikerrel –, és persze most sem hiányozhatnak a meglepő fordulatok, a nagy visszatérések vagy a váratlan eltűnések. Az is biztos, hogy sem a Mosoly őrs rendőrei, sem a Különleges Műveleti Csoport tagjai nem fognak unatkozni a következő tizenkét részben. És a Rózsahegyi-jelentés is tovább kísért…

A Tűzvonalban-sorozat 2008-ban első helyezést ért el a Televíziós és filmes detektív és bűnügyi sorozatok nemzetközi fesztiválján Moszkvában, a Detektívfilm-sorozatok kategóriában, 2007-ben pedig B. Marton Frigyes, a Tűzvonalban operatőre nyerte el az Illés György-díjat az Aranyszem Operatőr Fesztivál televíziós sorozat kategóriájában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet