KezdőlapBulvárAurelio kiszabadult a börtönből

Aurelio kiszabadult a börtönből

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Két év szabadságvesztés után elhagyta a börtönt Aurelio. A Való Világ 6 győztese szombaton távozott a Kalocsai Fegyház és Börtönből, a további büntetését reintegrációs őrizetben tölti le bajai otthonában.

Szabadult a börtönből Aurelio, az egykori villalakó két évet ült le büntetéséből, 2022 február 17-én vonult börtönbe, miután másodfokon 3 év 5 hónap börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság emberrablás és egy korábbi drogügye miatt.

Aurelio édesapa lett, miközben börtönben ült, most először fog kislányával találkozni. A valóságshow sztár szerint az apaság és a büntetés megváltoztatták, megbánta tettét, nagyon sokat változott a bent töltött idő alatt.

„A büntetés nálam elérte a célját, megváltozott a személyiségem. A vehemenciám és lobbanékonyságom miatt kerültem ide. Nem tudtam nemet mondani. Nem volt önkontrollom, de most már gondolok a kislányomra, a szeretteimre, magamra. Nem akarok ide visszajönni, mert ez szörnyű. Most már sokkal nyugodtabb és megfontoltabb vagyok, tudok csendben maradni. Soha életemben nem vallottam, hogy hallgatni jó, de itt, bent rájöttem, hogy olykor jobb csendben maradni. Megváltozott az értékrendem is, kint a csillogás, a drága holmi fontos volt. Most ez elhalványult, inkább a gyerekemnek akarok mindent megadni” – vallott be a Blikknek egy korábbi interjúban Aurelio.

Aurelio ügyvédje, Dr. Galgóczi Zoltán az év elején adott be reintegrációs kérelmet, amit a hatóságok el is fogadtak.

Az ügyvéd a Blikk kérdésére elmondta, a büntetés-végrehajtási szabályok továbbra is változatlanok a sajtóval való elítélt kapcsolattartás tekintetében, ami azt jelenti, hogy csak előzetes engedéllyel tehet Aurelio nyilatkozatot. Ezért kéri a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben ezt a szabályt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet