Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sebestyén Balázsék karácsonyi hangulatot hoztak a napsütéses őszbe, hiszen több óriási LCD televízió kisorsolása után megtalálták az értékes fődíj, a vadonatúj autó gazdáját is, aki örömében elsírta magát a Class FM reggeli show-jában.

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani amolyan őszi mikulásként óriási ajándékosztásba kezdett az utóbbi időben. A Morning Show hármasa a poénokon kívül értékes LCD televíziókkal és szemüveglencsékkel is megörvendeztette a hallgatókat, és most a fődíj, a többmilliós Skoda Yeti gazdáját is megtalálták.

„Mindig jó érzés, ha értékes nyereményeket osztogathatunk, és ha már egy ilyen eszköz van a kezünkben, igyekszünk is jól kihasználni azt a fiúkkal. Több száz sms közül sorsoltuk ki a nyertest, aki végül Lenke lett. Azt hiszem, jó helyre ment az autó, mert zokogott az örömtől. Én nyugtatgattam, és mondtam neki, hogy hívja fel a férjét és ossza meg vele a nagy hírt.” – árulta el Balázs, aki azt is elmesélte, hogy gyorsan ki is próbálta az autót, mielőtt átvenné azt a szerencsés hallgató.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!