KezdőlapBulvárAz “X-Faktor: Az első X – 10 dal az élő showból” CD-K...

Az “X-Faktor: Az első X – 10 dal az élő showból” CD-K 6 hete a lemezeladási lista élmezőnyében

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

2010 legnézettebb televíziós műsora, két telt házas koncert a Papp László Budapest Sportarénában, számtalan fellépés a fővárosban és vidéken, és a sikersztori 2011-ben is folytatódik!

Az X-Faktor legjobbjainak CD-i megjelenésük óta uralják a MAHASZ albumlistát. Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca CD-i az X-Faktor 2010. december 19-i döntőjét követő héten a MAHASZ Top 40 első négy helyén debütáltak olyan előadókat megelőzve, mint Ákos vagy a Quimby. Szinte példátlan, de a fiúk lemezei már ekkor elérték a platinalemez státuszt, Veca CD-je pedig azonnal aranylemez lett.

Az azóta eltelt öt hétben “Az első X” CD-k iránti érdeklődés mit sem csökkent, a lemezekből országszerte több mint 100 ezer darab fogyott. Mind a négy döntős CD-je vezette már az albumlistát, és X-Faktoros lemezek foglalták el a lista dobogós helyeit a megjelenés hetén kívül december utolsó, illetve január második hetében is.

Vastag Csaba és Takács Nikolas lemeze mára elérte a háromszoros, Király L. Norbi a dupla platina minősítést, Janicsák Veca albuma pedig már platina.

Az óriási érdeklődésre való tekintettel január közepétől megvásárolható az X-Faktor ötödik és hatodik helyezettjének, Vastag Tominak és Wolf Katinak “Az első X” CD-je is! A lemezek az elmúlt héten az eladási lista 10. és 12. helyén nyitottak, a lista 12 helyéből így 6 helyet X-Faktor CD foglalt el.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet