KezdőlapBulvárAz anyuka sérüléseket fedezett fel a babája arcán. Térfigyelő kamera tárta fel...

Az anyuka sérüléseket fedezett fel a babája arcán. Térfigyelő kamera tárta fel a sokkoló igazságot!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Megáll az ember esze, hogy mik történnek a nagyvilágban: lassan tényleg a saját árnyékunkban sem bízhatunk! Hiába tűnik megbízhatónak, lelkiismeretesnek egy dadus, a valóság sokkal ijesztőbb és kegyetlenebb lehet! Vigyázat, érzelmileg sokkoló videó következik.

Az anyuka sérüléseket fedezett fel a babája arcán. Térfigyelő kamera tárta fel a sokkoló igazságot!

Te mit tennél, ha a kisbabád testén gyanús sérüléseket fedeznél fel? Gondolj csak bele, reggel, amikor elbúcsúzol tőle, angyali arcocskáját még csak az egészséges pír borítja, ám este, amikor fürdetéshez vetkőzteted, már csúnya kék foltokat találsz rajta. Egy vietnami család – miután szembesült ezzel a problémával – egy térfigyelő kamerát helyezett el a bébi szobájában. A videó tartalma nem csak a szülőket borította ki, hanem netezők millióinál ütötte ki a biztosítékot.

Az 51 éves Nguyen Thi Han bejárónőként és bébiszitterként dolgozott a Phy Ly családnál. Megbízható, tapasztalt és melegszívű nőként ismerve, Phy Lyék gondolkodás nélkül rá merték bízni a pár hónapos kislányukat. Nguyen Thi Han azonban, hogy elhallgattassa a síró kisbabát, többször is brutálisan megverte a csecsemőt. Mintha csak egy játékbaba volna, nem hús-vér kisember, rázta, dobálta, ütötte a kis testet ott, ahol csak érte.

A kálvária két hónapig tartott, míg a térfigyelő által rögzített képkockákkal sikerült bizonyítékot szerezni az erőszakról és annak elkövetőjéről. A videót nézve még most is kiráz a hideg, ahogy ez a felnőtt nő a kisbabával bánik! A kisded édesanyja azonnal feljelentést tett a rendőrségen, a bántalmazót pedig letartóztatták.

https://www.youtube.com/watch?v=eqju0_cw6l8

Ngoc Phuong, a baba anyukája utólag a világhálóra is feltöltötte a sokkoló videót, hogy hozzájáruljon a gyerekek ellen irányuló erőszak megakadályozásához. Vietnamban ugyanis közel négyezer hasonló esetet regisztrálnak évente, az USA-ban pedig 7,2 millió gyermek esik valamilyen bántalmazás áldozatául.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet