KezdőlapBulvárAz édesanya újra találkozik a biológiai fiával 33 évvel azután, hogy tinédzserként...

Az édesanya újra találkozik a biológiai fiával 33 évvel azután, hogy tinédzserként örökbe adta őt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Shelly Pitts alig múlt 14 éves, amikor megszületett a kisfia, és akkor, abban a pillanatban azt tartotta a legjobb döntésnek, ha örökbe adja. A legfontosabb számára a fia jövője és boldogsága volt, akkor úgy érezte, hogy ő nem tudja ezt biztosítani számára.

Teltek az évek, azonban minden évben, amikor közeledett Shelly fiának születésnapja, egy gyötrelem volt a fiatal nő számára. Minden évben újra és újra átélte fia születését, a szíve szakadt meg, de, mivel annak idején zárt örökbefogadás volt, nem tudta hová került a gyerek, mi a mostani neve.

“14 éves voltam, amikor megtudtam, hogy gyerekem lesz. Nem is tudom, hogy miért nem kértem előzetesen anyámtól tanácsot a fogamzásgátlást illetően. A barátommal már két éve együtt voltunk, szerettük egymást, de ahhoz, hogy kisbabánk legyen, még túlságosan gyerekek voltunk. Az iskolában, mikor már látszott, hogy terhes vagyok, mindenki rólunk pletykált és ítélkezett. Miután megszületett a gyerek, az örökbefogadás tűnt a legértelmesebb megoldásnak” – mesélte Shelly.

Shelley 1988. március 29-én hozta világra a fiát, a családjából senki sem volt jelen, az “ügy” már az örökbefogadási ügynökséghez tartozott.

“Sokan azt mondták, ne nézzem meg, mikor megszületett. Én mégis megnéztem. Tökéletes volt, de többé már nem az enyém volt” – mesélte Shelley.

Shelley idővel férjhez ment, három lánya született, majd elvált. Teljes szívéből szerette a lányait, de minden év március 29-én szomorúan gondolt a fiára, akit annak idején örökbe kellett adnia.

Pár nappal a fia 33. születésnapja előtt a Facebookon egy olyan férfi profiljára bukkant, aki nagyon hasonlított rég nem látott gyerekére. Küldött neki egy rövid üzenetet, majd kiderült, hogy anyai érzései valóban nem csaltak.

“Ahogy rám nézett arról a képről, tudtam. A szeme az enyém volt, az ajka az apjáé. Elmondtam neki, hogy valószínű én vagyok az anya. Először három órán keresztül beszélgettünk telefonon, majd mikor személyesen is találkoztunk, éreztem, soha többé nem szeretném elengedni. Néhány levelet is átadtam neki, amit az apja írt, míg én annak idején az örökbefogadási irodában voltam” – mesélte Shelley.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet