KezdőlapBulvárAz „élő Nostradamus” komoly figyelmeztetést ad 2024-re: egyikük közülük már valóra is...

Az „élő Nostradamus” komoly figyelmeztetést ad 2024-re: egyikük közülük már valóra is vált!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Élnek köztünk emberek – talán mi is egyikei vagyunk azoknak, akiket különleges képességekkel áldott meg a sors. Vannak, akik bizonyos tehetségekben jeleskednek, vannak, akik a gyógyítás nagymesterei, és (nem utolsó sorban) vannak, akik úgy vélik, jövendőmondók, akiknek a látomásai felkészíthetnek minket a várható eseményekre.

Athos Salomé, egy 37 esztendős brazil származású fiatalember önjelölt médium, és azt állítja, több jóslata is beigazolódott már, ezért az emberiségnek hitelt kell(ene) adnia a szavainak, melyeknek komoly súlya van. A férfi ugyanis katasztrófáról katasztrófát jósol 2024-re, amit szerinte nem lenne szabad félvállról vennünk.

Salomé sikeresen megjósolta a világjárványt, és többek között olyan jelentős eseményeket is, mint például Ukrajna megszállását és Erzsébet királynő halálát. A férfi most azt állítja, a Covid csak a kezdet volt! Még idén be fog robbanni egy új, halálos vírus, mely hamarosan a Déli-sarkról „fog végigsöpörni a világon”, tömegpusztítást végezve.

Az „élő Nostradamusként” emlegetett férfi varázsgömbje azt mutatta, ez a vírus még durvább lesz, mint a 2020-as „elődje”, és az ellene való küzdelem „hosszabb ideig fog tartani, mint azt az ember el tudná képzelni”, súlyos következményekkel.

„Ha ez az új vírus ellenőrizetlen marad, a szenvedés, a mentális és anyagi károk elszaporodnak, és ez a vírus a történelem legnagyobb kaszásaként lesz ismert” – fogalmazott Salomé a Tyla szerint.

A látnok azonban nem tudta megmondani, hogy pontosan mi okozza a vírus elszabadulását, illetve, hogy a tudósok képesek lesznek-e vakcinával gyógyítani.

A férfi azt is megjósolta, hogy 2024-ben, a mesterséges intelligencia fejlődésének köszönhetően, az emberek képesek lesznek kommunikálni a szeretteikkel a síron túlról. „Ez a technológia nem csupán tudományos áttörés, hanem óriási lépés az emberi utazás megértésében” – nyilatkozta.

„Azt ígéri, hogy megfejti a létezés rejtélyeit, vigaszt és mélyreható megértést nyújt az életfeladatainkról” – tette hozzá Salomé, aki biztos abban, hogy a társadalom „egy spirituális és egzisztenciális forradalom küszöbén áll”.

A médium azt is megemlítette, 2024-ben a lehető legrosszabbra számíthatunk: az elméletei között ugyanis szerepel az USA lerohanása, egy nagyszabású kibertámadás és a harmadik világháború. De a földönkívülieket sem hagyta ki, akikkel idén biztosan találkozni fogunk, illetve természeti katasztrófák egész sora söpör majd végig az Egyesült Államokon, Afrikán és a Közel-Keleten.

Ha Salomé úrnak igaza lesz (és reméljük, hogy a varázsgömbje a jövő téves verzióját mutatta), úgy néz ki, egy eléggé rázós 2024-re számíthatunk…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet