KezdőlapBulvár"Az emberek azt hiszik, hogy testvérek vagyunk" - csaknem egyszerre lett terhes...

“Az emberek azt hiszik, hogy testvérek vagyunk” – csaknem egyszerre lett terhes a 34 éves anyuka és 18 éves lánya

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Anya és lánya együtt üdvözölhették újszülött fiaikat, és ez a tapasztalat közelebb hozta őket egymáshoz.

Tavaly a 34 éves Clare Milner életet adott legkisebb gyerekének, Hunternek. Legidősebb lánya, a 18 éves Elisse, mindössze néhány hónappal később szintén teherbe esett, és nem sokkal később megszületett a kisfia, Lucas. Anya és lánya, akiknek lehetőségük nyílt együtt felnevelni a gyerekeiket, azt mondják, még soha nem voltak ennyire közel egymáshoz.

Az emberek gyakran azt feltételezik, hogy a fiatal nagymama valójában Elisse nővére, különösen, amikor együtt mennek valahová a babákkal.

„Az, hogy újra édesanya lettem nagyjából ugyanakkor, mint a lányom, közelebb hozott minket egymáshoz, mint valaha” – mondta Clare a Daily Mailnek.

A 34 éves nagymama elárulta, hogy már nincs kapcsolatban Hunter apjával, mert a férfi viselkedése drasztikusan megváltozott, amikor elmondta neki, hogy terhes. Ezért inkább úgy döntött, egyedül neveli fel a gyereket – természetesen Elisse segítségével.

„Úgy döntöttem, hogy kilépek a kapcsolatból, és egyedül folytatom, a magam és a gyerekek érdekében. Három idősebb gyermekem van, Elisse (18), Makenzie (16) és Macauley (13). 11 év korkülönbség van Hunter és Macauley között, ezért aggódtam, hogy a fiamnak nem lesz kivel játszania, miközben felnő” – magyarázta Clare.

„Nem sokkal azután, hogy Hunter megszületett, Elisse bejelentette, hogy terhes. Eleinte csodálkoztam, mert mindig azt mondta, nem akar gyerekeket, de miután a hír egy kicsit leülepedett, arra gondoltam, milyen jó lesz Hunternek, hogy lesz mellette valaki, aki korban ilyen közel áll hozzá, akivel játszhat, és együtt nőhet fel.”

Mivel Clare maga is tinédzser anyuka volt, szívesen segített a lányának megbirkózni az anyaság kihívásaival.

A múltban sokan gúnyolódtak rajta, amiét olyan fiatalon lett édesanya, és Clare most azt mondja, a legtöbben csodálkoznak rajta, hogy 34 évesen már nagymama: „Egész életemben mindenféle megjegyzéseket kaptam, amióta Elisse megszületett 16 éves koromban. Az emberek azt mondták nekem, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy anya legyek, aztán amikor a lányom teherbe esett, azt mondták, túl fiatal vagyok ahhoz, hogy nagymama legyek.”

„Ha Elisse és én együtt vagyunk, és Hunter és Lucas is velünk vannak, az emberek gyakran azt feltételezik, hogy nővérek vagyunk, nem anya és lánya. Vagy azt gondolják, hogy mindkét fiú az enyém, holott az egyikük a fiam, a másik pedig az unokám.

Az emberek mindig felteszik a kérdést, hogy miért akartam újrakezdeni, és a többi gyerekem mellé 11 év korkülönbséggel még egy gyereket szülni. De szórakoztató, ha az embernek van egy fia és egy unokája, akik korban ilyen közel vannak egymáshoz. Gyönyörű kötelék alakulhat ki köztük, és együtt nőhetnek fel. Azt hiszem, inkább testvéri kötelék lesz közöttük, és izgatottan várom, hogy lássam, miként alakul a kapcsolatuk, ahogy növekednek” – folytatta a négygyerekes édesanya.

A két édesanya most sok időt tölt együtt, és nagyon élvezik ezt a különleges tapasztalatot. Hunter és Lucas pedig közben a legjobb barátokká válnak.

„Nagyon jól érezzük magunkat együtt, és alig várom, hogy lássam, milyen lesz a helyzet, ahogy a gyerekek egyre nagyobbak lesznek. Szeretek fiatal nagymama és édesanya lenni, mert ez azt jelenti, hogy több időt tölthetünk együtt.

Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy még mindig elég fitt és egészséges leszek, hogy folyton a gyerekek után szaladgáljak és vigyázzak rájuk. És sokkal tovább lehetek az unokám életének része, mintha idősebb nagymama lennék. Alig várom, hogy lássam, milyenek lesznek, ha felnőnek, olyan szoros és gyönyörű kapcsolat lesz közöttük” – mondta Clare.

Ami még ennél is fontosabb, hogy a fiatal nagymama a világért sem változtatna semmin az életében.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet