KezdőlapBulvárAz ikertestvérek ugyanahhoz a férfihoz mentek feleségül, ráadásul az unokatestvérük is velük...

Az ikertestvérek ugyanahhoz a férfihoz mentek feleségül, ráadásul az unokatestvérük is velük él!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Joe Darger és három felesége, Vicki, Valerie és Alina Darger poligámiában élnek. Történetük nem hétköznapi!

Joe hódításai már a középiskolában elkezdődtek, ugyanis egyszerre udvarolt Alinának és Vickinek.

„Mindketten nyitottak voltunk, és ő pedig nagyon jól nézett ki. Gondoltuk, próbáljuk meg, működik-e együtt ez a kapcsolat” – mondta Alina, a két testvér unokatestvére.

A kapcsolat annyira jól működött, hogy 1990-ben dupla esküvőn Joe feleségül vette Alinát és Vickit. Egy évtizeddel később, egy újabb meglepő fordulat következett az életükbe, Joe feleségül vette Vicki ikertestvérét, Val-t, miután az elvált első férjétől. Jelenleg a Darger családban 25 gyerek és 17 unoka van.

Joe és három felesége évekig titkolták, hogy poligám kapcsolatban, sőt házasságban élnek, míg végül úgy döntöttek, hogy felvállalják ország-világ előtt.

Jelenleg nagyon büszkék, hogy ilyen szép nagy családban élnek, túl vannak számos tévés szereplésen, s egy könyvet is kiadtak “Love Times Three: True Story of a Polygamous Marriage” címen. Családi történetük ihlette az HBO Big Love című sorozatát is.

Más poligám párokkal ellentétben Dargersék egy fedél alatt élnek, azonban minden feleségnek saját hálószobája és saját háztartása van.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet