Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A világ elsőszámú klasszikus crossover zenei csapata, az Il Divo vadonatúj albummal jelentkezik, mely a Sony Music/Syco gondozásában jelenik meg november 28-án.

Ez a fenomenális kvartett – Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller és Urs Buhler – elkészítette eddigi leglenyűgözőbb albumát a 2004-es debütáló lemez óta, mellyel a banda egy új zenei stílust teremtett.

Az Il Divo a “Wicked Game” című Chris Isaak-klasszikus drámai változatát adta elő szeptember 5-én a brit Red or Black TV-műsorban, és legközelebb szeptember 7-én Amerikában, az America’s Got Talent elődöntőjén lepik meg a közönséget ezzel a csodálatos szerzeménnyel.

Májusban a UK Classical Brit-díjátadón az Il Divo vehette át a rangos “Évtized Előadója” díjat. Augusztus elején két meghatározó koncerten adott ízelítőt vadonatúj lemezéből a banda a London Coliseum színpadán, a Royal Philharmonic Orchestra közreműködésével. Novemberben a koncertről készült felvétel kétféle verzióban kerül majd a boltok polcaira: egy önálló DVD-lemezt tartalmazó kiadványként, valamint egy CD+DVD-lemezből álló csomag formájában.

Az új album produceri munkálatai Per Magnusson és David Krueger nevéhez fűződnek Richard “Biff” Stannard mellett. A címadó dalon kívül olyan óriási slágerek feldolgozása került fel a vadonatúj korongra, mint Roy Orbison “Crying” című dala, vagy Samuel Barber szerzeménye, az “Adagio For Strings”.

Carlos Marin a következőképpen nyilatkozott a lemezről: “Hihetetlen – valóban lehet hallani a fejlődést. És ez a köztünk lévő kapcsolat, valamint az együttműködés, amitől mindez varázslattá válik erősebb, mint eddig valaha.”

Urs Buhler szerint ez a korong ugyanúgy lenyűgözi majd a rajongóikat, ahogy saját magukat. “Szerintünk ez a legnagyszerűbb dolog, amit eddig készítettünk.”

David Miller szerint az Il Divo titka abban rejlik, hogy “négyüknek négy különböző hangszíne csendül fel.” Sebastien Izambard a közönséggel kialakult különleges kapcsolatot tartja kulcsfontosságúnak. “Ez a legnagyobb érdemünk. Az, hogy ezt a rengeteg rajongót látjuk a színpad előtt, nagyobb elismerés, mint bármilyen díj, amit nyerhetünk. És ők már 6 éve itt vannak!”

Az Il Divo eget rengető sikere vadonatúj hangzást vitt a modern zenei életbe, és megalkotott egy új, széles körben elismert zenei stílust.

Több mint 25 millió eladott példány, 150 arany-és platinalemez, több mint 2 millió eladott koncertjegy és egy klasszikus crossover album – az “Ancora” -, mely az amerikai Billboard Top200-as lista első helyén debütált – mindezek után az Il Divo ülhetne a babérjain. De ez sosem volt az ő stílusuk.

Az ő sikersorozatuk a “Wicked Game” című album című album megjelenésével folytatódik, mely egy új és izgalmas fejezetet nyit az Il Divo történetében.

A “Wicked Game” teljes tracklistája:
1. Wicked Game (Melanchonia)
2. Dove’ L’amore
3. Crying (Llorando)
4. Don’t Cry For Me Argentina
5. Falling Slowly (Te Prometo)
6. Come What May (Te Amore)
7. Sempre Sempre
8. Time to Say Goodbye
9. Senza Parole
10. Stay (Ven A Mi)


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!