KezdőlapBulvárAz oltár előtt hagyta ott menyasszonyát a vőlegény, miután az anyja túl...

Az oltár előtt hagyta ott menyasszonyát a vőlegény, miután az anyja túl csúnyának találta az arát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Esküvője napján hagyta el a menyasszonyt a vőlegény, miután az édesanyja meggondolta magát, és arra a következtetésre jutott, hogy menye túl alacsony és nem illik a fiához.

A tunéziai vőlegény, akinek nevét a helyi sajtó nem említette, hallgatott édesanyjára, és leállította az esküvői szertartást, mielőtt házasságot kötöttek volna. Helyi források szerint a vőlegény anyja az esküvő napján látta először személyesen a menyét, akit korábban csak fényképeken látott – írja a helyi sajtó.

Amikor meglátta szemtől szemben, megparancsolta a fiának, hogy állítsa le a szertartást, mert a menyasszony túl „alacsony” és „csúnya”.

A szertartás legelején készült fotón a menyasszony, Lamia Al-Labawi mosolyog menyasszonyi ruhájában, miközben vőlegénye egy zsebkendővel törli a szemét.

Lamia később a közösségi médiában adta ki magából a bánatát. A blogján azt írta, hogy „árva”, és az esküvői előkészületek sok pénzébe kerültek. A Facebookon azt is írta, hogy sokkolta az elutasítás, és most már nehezen tud mások szemébe nézni, annyira szégyelli magát.

„Bocsásson meg mindenki, szavak nélkül maradtam, megdöbbentem, nem érdemeltem ezt meg” – írta a menyasszony a Facebookon.

A felhasználók támogatásukról biztosították az oltár előtt álló, elhagyott menyasszonyt, és keményen bírálták vőlegényét, mondván, hogy nem „igazi férfi”.

Hedi Mejri, egy ismert tunéziai színész azt írta a Facebookon: „Üzenet Lamia Al-Labawinak, a menyasszonynak, akinek a férje elszökött és elhagyta… Én, Hedi Mejri, úgy döntöttem, hogy megírom neked ezeket a szavakat, és remélem, hogy segítenek neked. Minden szeretetemmel azt mondom neked, hogy emeld fel a fejed, és nézz szembe a világgal teljes erőbedobással. Nem vesztettél el egy embert sem. Elvesztettél valakit, aki átok lehetett volna az életedben. Ehelyett egy pótolhatatlan szabadságot nyertél.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet