KezdőlapBulvárAz orvosok 3 hónapot adtak neki, de ma már 3 gyermek egészséges...

Az orvosok 3 hónapot adtak neki, de ma már 3 gyermek egészséges édesanyja

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Azt mondják: „a remény hal meg utoljára”. Ashley hihetetlen esete is azt mutatja, hogy a remény a legkilátástalanabb esetekben is csodákra képes.

Ashley Hallford-nál 10 évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak. Most 3 gyermek boldog édesanyja. 2007-ben egy duzzanatot fedezett fel a torkában, amit az orvosok kezdetben antibiotikumokkal próbáltak kezelni.

Egy alapos kivizsgálást követően azonban kiderült, hogy ez egy kő található a nyálmirigyekben. Az eltávolítására viszont csak azt követően kerülhetett sor, miután Ashley életet adott első gyerekének.

Az orvosok előrejelzése ellenére Ashley túlélte a rákot

2007 végére Ashley torkában a duzzanat elérte egy golflabda méretét, de a fiatal nő megszülte gyermekét, egy teljesen egészséges kisfiút, aki a Harley nevet kapta.

Az újdonsült anyánál ekkor fejfájás és látásproblémák jelentkeztek. Az orvosok ekkor fedezték fel, hogy tulajdonképpen agydaganata van. Sőt, egy MRI vizsgálat után a szakemberek észrevették, hogy a rák már a tüdőre és a májra is átterjedt.

„Abban a pillanatban úgy döntöttek, hogy felhagynak azzal, hogy kiderítsék, mivel állnak szemben valójában és inkább elkezdték a kezelést. Ekkor az orvos azt ajánlotta, hogy abban a kevés időben, ami még hátra van számomra, kezdjek el fényképeket, felvételeket készíteni és naplót vezetni a kisfiamnak. De a kézírásom ekkorra már szörnyűvé vált, és a látásom is nagyon megromlott” – mondta Ashley a Today.com-nak.

A szörnyű betegség már csak múlt a család életében

Noha a nő elkezdte a kemoterápiás kezeléseket, a daganat növekedni kezdett, és elérte a 4. stádiumú rákot. Minden jel arra mutatott, hogy nagyon kicsi az esélye a felépülésének és ezzel az orvosok szembesítették is.

De a hat hónapos kezelést követően, megérkezett a várva várt jó hír, Ashley eredményei javulást mutattak, ami a betegségből való gyógyulásának a jele volt. De a jó hírek csak fokozódtak: 2010-ben a nő újra teherbe esett, annak ellenére, hogy a kemoterápiás kezelés menopauzát idézett elő nála. Ashleynek azonban sikerült kihordania a magzatot, és egy egészséges kislánynak adott életet.

Két évvel később a rutinvizsgálatok során a fiatal anya azzal szembesült, hogy ismét terhes.

“Számomra valóságos csodának tűnt! Pár évvel mindezt megelőzően, az orvosok csak néhány hét esélyt adtak az életre, de én nem veszítettem el a reményt. Nem adtam fel, és tovább küzdöttem!” – tette hozzá a hős édesanya.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet