Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A 34. héten főműsoridőben az 50 évnél fiatalabb fenőtt nézők 29%-a választotta az RTL Klub-ot, míg a TV2-re csak 20,5% kapcsolt. A középmezőnyben ismét az MTV1 állt az élre 6,1%-os közönségaránnyal, őt követte a Film+ csatorna (4,7% SHR) majd a ViaSat3 (4.4% SHR) és végül a Cool (4,1% SHR).

Az elmúlt héten 7-ből hét estét nyert az RTL Klub. Szombaton indult Európa legnagyobb tehetségkutatója az X-Faktor az RTL Klub műsorán. A műsor kiütéssel győzött a a konkurens csatornán futó Megasztárral szemben. A kereskedelmi célcsoport 44,5%-a választotta az RTL Klub tehetségkutatóját, míg a TV2-re csak a nézők 22,9%-a volt kíváncsi. Közel 800ezer nézőjével a héten ezzel az X-Faktor lett a negyedik legnézettebb műsor a 18-49 éves nézők körében. A teljes lakosságra nézve csaknem 1,8 millió nézőt jelent.

A héten nem a szombat volt az egyetlen este ami, fölényes győzelmet hozott az RTL Klub-nak. Kedden a Bajnokok Ligájának közvetítésével a TV2 csupán 10.6%-os közönségarányt ért el a 18-49 éves korosztályban, míg a Barátok közt adását a nézők 44,8%-a követte. A héten a legnézettebb műsor is, ez a Barátok közt adás lett. A Fókusz, Barátok közt páros hétköznap minden este győzedelmeskedett a vele szemben futó Aktív és Jóban Rosszban duó felett.

Jól teljesített a héten a többi RTL-es sorozat is párhuzamosan futó műsorokkal szemben. Castle (27,6% SHR), CSI (36,5% SHR) Vámpírnaplók (26,2% SHR)

A héten a legnézettebb mozi Steven Segal főszereplésével vetített Tisztítótűz volt (33% SHR) de csak kevéssel maradt le tőle a vasárnap vetített Csillagok háborúja 2. (30,1%SHR)

Az őszi szezon a héten indul az RTL Klub műsorán, hétfőn 19:05-kor rajtol a Széf Sebestyén Balázs vezetésével, a Híradó előtt hétköznap dupla részekkel jelentkezik a 112-Életmentők sorozat, hétfőn este a Barátok közt után folytatódik Dr. Csont a harmadik évad új részeivel. Péntek késő este indul a Smith című sorozat, Ray Liotta főszereplésével. A sorozat John Wells (Vészhelyzet, Az elnök emberei) producer alkotása. Szombaton Glee-Sztárok leszünk!, Emmy-díjas musical és vígjátéksorozat, valamint Merlin kalandjai. Vasárnap visszatérnek a humor nagyágyúi a Heti Hetesben.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!