KezdőlapBulvár„Azt hittem vesekövem van, kiderült, hogy valójában szülési fájdalmaim voltak!”

„Azt hittem vesekövem van, kiderült, hogy valójában szülési fájdalmaim voltak!”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hihetetlen, de igaz! Egy 18 éves lány azt hitte, hogy a hasában érzett erős fájdalom komoly betegségre utal. Vesekőre gyanakodott, de kiderült, hogy egy meglepetésbaba okozta a panaszokat! A tinédzsert sokkolta a váratlan fordulat, főként amiatt, mert a terhességi tesztje negatív volt.

A dél-karolinai Brianna Blanton a kamaszok nyugodt és felszabadult életét élte a barátaival körülvéve. A mindennapjait úgy töltötte, mint bármelyik más 18 éves lány. Egy nap azonban váratlanul kínzó fájdalmat érzett a hasában. Azt feltételezte, veseköve van, és elment a sürgősségire. Ott megtudta, hogy valójában vajúdik. Hihetetlen történetéről a New York Post számolt be.

„Az állam leesett. Még sírni sem tudtam. Sokkos állapotban voltam” – fogalmazott a megdöbbent tinilány, akinek bár egész nyáron furcsa „érzései” voltak, fogalma sem volt arról, hogy terhes.

Blanton nem tapasztalta a várandósság tipikus tüneteit, és elmondása szerint több terhességi tesztet is csinált, amelyek mind negatívak lettek.

„Nem híztam, és semmilyen más tünetem nem volt” – magyarázta Brianna, akinek a menstruációs ciklusában sem következett be semmilyen változás. „Tényleg folyamatosan jött a menstruációm, és soha nem késett” – érvelt a lány.

„Azt hittem vesekövem van, kiderült, hogy valójában szülési fájdalmaim voltak!”
Fotó: BriAnna Blanton/Facebook

A fiatal nő felidézte, hogy szeptember 8-án, hajnali 4 órakor csatakosan és erős fájdalommal az alhasában ébredt. „Úgy éreztem, mintha balesetem lett volna, ami nagyon furcsának tűnt számomra. Még soha nem történt velem ilyesmi” – folytatta a lány.

Érezte, hogy valami nincs rendben, ezért felébresztette az édesanyját, aki azonnal kórházba vitte. A kamaszlány ott elmondta, hogy nagyjából 3-4 percenként éles fájdalmat érez a hasa alsó részén.

A sürgősségin tett vizsgálat nyomán kiderült, Briannát nem vesekő, hanem a szülés fájdalmai kínozták. Az orvosok nemcsak a várandósságot igazolták, hanem azt is, hogy a lány javában vajúdik, és már 5 centire tágult, így nemsokára a karjaiban tarthatja a kisbabáját.

Brianna azt is elárulta, körülbelül egy hónappal korábban, édesanyja kérésére csinált egy terhességi tesztet, mert rosszul lett az ételtől. „Édesanyám ott volt, amikor elvégeztem, mert rosszul lettem, miután ettem valamit, és ragaszkodott hozzá, hogy elvégezzem a tesztet” – magyarázta.

Ettől függetlenül, a fiatal nő 2022. szeptember 9-én, reggel 7:36-kor életet adott kislányának, aki az Oakleigh Allyn nevet kapta, és teljesen egészséges. Születésekor 3,5 kilogrammot nyomott, és olyan gyorsan jött a világra, hogy az epidurális érzéstelenítőnek még arra sem volt ideje, hogy kifejtse a hatását.

„Azt hittem vesekövem van, kiderült, hogy valójában szülési fájdalmaim voltak!”
Fotó: BriAnna Blanton/Facebook

„Fogalmam sincs, hogyan lehetett bennem egy 3,5 kilós baba, mindig is olyan sovány voltam” – emlékezett vissza a tinilány, akit bár komoly kihívás elé állított az élet, sikeresen vette az akadályt.

Brianna egyáltalán nem volt felkészülve arra, hogy 18 évesen anya legyen, de bevallotta, a barátok, a család és a gyülekezet segítségével végül mindent sikerült beszereznie, amire a babának szüksége volt.

„Eltartott egy ideig, amíg feldolgoztam és megbékéltem a helyzettel. A barátaimnak is féltem elmondani, mert nem tudtam, hogyan fognak reagálni. Egy hétig titkoltam előlük, de amikor megtudták, hihetetlenül jól reagáltak” – magyarázta a lány.

„Szerencsére korábban gyermekgondozásban dolgoztam, így nem voltam teljesen tanácstalan egy baba gondozását illetően. Kezdett minden összeállni bennem, anyukám segítségével és támogatásával együtt” – tette hozzá a tinédzser, akit a New York Post idézett.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet