KezdőlapBulvárAzzal lepte meg exbarátnőjét, hogy kifizette a teljes jelzálogot a házára, és...

Azzal lepte meg exbarátnőjét, hogy kifizette a teljes jelzálogot a házára, és megköszönte neki, hogy ő „a legjobb édesanya a világon”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nyland, aki a TikTokon oszt meg videókat, nemrég rendkívül figyelmes ajándékkal lepte meg exbarátnőjét, aki egyben gyermeke édesanyja is.

A legtöbb párnak nem sikerül jó viszonyban maradni, miután a kapcsolatuk véget ér, vagy ha mégis, a szakítás után a köztük lévő kapcsolat mindenképpen drasztikusan megváltozik. De Shaun Nyland és volt barátnője, Cat, között a szakítás után is szokatlanul jól alakultak a dolgok. Sőt, mi több, Nyland nemrég rendkívüli ajándékkal lepte meg egykori párját és gyermeke édesanyját. A The Sun szerint a férfi kifizette a teljes jelzálogot Cat házára, hogy a nőnek egyel kevesebb dolog miatt kelljen aggódnia az életben.

A 31 éves Nyland és Cat 7 éves kapcsolat után idén áprilisban döntöttek úgy, hogy különválnak. Van egy 3 éves kisfiuk, és mindent megpróbáltak, hogy a kapcsolatuk működjön, de sajnos nem jártak sikerrel. Különválásuk ellenére a figyelmes férfi úgy döntött, olyan ajándékot ad egykori párjának, amit Cat tökéletesen megérdemelt.

A TikTokon közzétett videóban Nyland átad egy kulcsot Catnek, és amikor a nő megkérdezi tőle, miért adja ezt neki, a férfi megosztja a kedves ajándék részleteit: „Ma van a születésnapod, és azt akarom, hogy ez legyen a legjobb születésnapod valaha. Nézd, tudom, hogy már nem vagyunk együtt, de nagyon büszke vagyok rád, te vagy a legjobb édesanya a világon, szóval tettem érted valamit. Felhívtam a bankot, és kifizettem a teljes jelzáloghitelt. Ez a ház most már a tiéd.”

@shaun.nyland

I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. 🎁 ##ex ##parents ##birthday

♬ Home – Edith Whiskers

Cat eleinte nem akarta elhinni, hogy Nyland valóban megtette ezt érte, és arra gyanakodott, hogy a férfi csak szórakozik vele. De Nyland biztosította róla, hogy nem viccel. „Komolyan mondom, ez a ház a tiéd. Felhívtam a bankot, kifizettem, ez a ház a te tulajdonod.” – mondta a videóban, amit már több mint 7 millióan néztek meg. A felhasználókat lenyűgözte a férfi gesztusa, és sokan a hozzászólásokban is értékelték a nagylelkűségét.

„Ilyen egy igazi úriember, aki tiszteli a gyereke anyját, és gondoskodik róla, hogy tető legyen a gyerek feje fölött. Le a kalappal előtted, haver, jó apa vagy.” – írta az egyik hozzászóló, egy másik pedig megjegyezte: „Így kell közösen gyereket nevelni.”

Sokan csodálkoztak azon, hogy Nyland miért tesz ilyet valakiért, akivel már nincs együtt. Ezekre a kérdésekre válaszolva, a férfi később közzétett még néhány videót: „Végül is a volt barátnőm a legjobb ajándékot adta nekem, amit csak egy férfi kérhet, azzal,hogy világra hozta Leót, és tudom, Catnek nehéz volt fenntartani ugyanazt az életmódot, amit közösen folytattunk. Őszintén szólva még most is remegek. Egyszerűen csak hálás vagyok érte, hogy elég szerencsés vagyok, és megtehettem ezt, nemcsak Cat, hanem a kisfiam miatt is, így garantáltan tető van a feje fölött élete végéig, és úgy vagyok vele, ha megteheted, miért ne tennéd meg? Számomra ez nem volt kérdés.” – magyarázta.

Azt nem tudni, mivel foglalkozik Nyland, de azt elárulta, hogy nagy áttörést ért el a munkájában, és ez tette lehetővé, hogy kifizesse a jelzálogot. Azt is elmondta, hogy nehéz volt feldolgozni a szakítást, különösen, mivel 7 éven át építették a kapcsolatukat. A különválás ellenére úgy döntöttek, megpróbálnak egy ideig még egy háztartásban élni, hátha sikerül rendbe hozni a dolgokat. Nyland ez idő alatt nemcsak a kapcsolatán próbált dolgozni, hanem önmagán is.

„Keményen dolgoztam magamon fizikailag és mentálisan is, hogy a lehető legjobb apa lehessek a fiam számára” – mondta, és hozzátette, hogy végül sikerült újra megtalálnia önmagát. „Meg kellett győződnöm arról, hogy ő és Leo biztonságban vannak, és boldog vagyok, hogy megtehettem ezt” – tette hozzá.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet