KezdőlapBulvárBalázs Pali befejezte

Balázs Pali befejezte

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A néhány hete Zámbó Jimmy Díjjal kitüntetett népszerű énekes pályafutása egy fontos állomáshoz érkezett.

Balázs Pali 1996 tavaszán jelentette meg első nagylemezét „Slágerek Házibulihoz” címmel. Pályafutása 15 éves évfordulója tiszteletére a napokban fejezte be új nagylemezének stúdiómunkálatait.

– Amikor a kilencvenes évek közepén elhatároztam, hogy készítek egy úgymond „demó” kazettát kedvenc dalaimból, legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy még 15 év múlva is stúdióba vonulhatok, s lemezt készíthetek a közönségemnek. Nagy boldogság számomra, hogy sorrendben már a 12. stúdió albumom elkészítésén dolgozhattam. Három éve jelent meg utoljára lemezem, így volt időm a munkálatokra bőven. A hétköznapokban tapasztalt érzéseimből, gondolataimból született az a 15 dal, amely felkerül majd az albumra.

A stúdiómunkálatok közben Pali a tengerparton is járt.

– A stúdiómunkák során nagyon sok időt fordítottam a dalok hangszerelésére és keverésére. Az utolsó néhány hét kicsit „embert próbálóra” sikeredett, mivel volt, hogy napi 14-16 órát dolgoztunk a keverőpult felett. Az egyik ilyen alkalommal hajnalban arra riadtam fel, hogy egy tengerparton ülők és jön felém a hullám, gyorsan menekülni kell! De az igazság hál ’istennek csak az volt, hogy elbóbiskoltam a fáradságtól. Egy forró kapuccino aztán gyorsan csodát tett, és minden ment tovább, igaz nem a tengerparton, hanem a stúdióban.

Pali különös izgalommal várja a márciusi lemezmegjelenést.

– Egy héttel ezelőtt mutattam be az első „Mindenhol csak téged látlak” című új szerzeményemet a „Zenés Randevú” című rádióműsoromban. Örömteli volt tapasztalni a rengeteg pozitív visszajelzést, amint elhangzott a dal. Az első visszajelzések miatt is várom talán olyan nagy izgalommal az új album márciusi megjelenését, valamint a közönségem további véleményeit pályafutásom egyik legfontosabb lemezét illetően.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet