Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az idén 15 éves énekesi pályafutását ünneplő előadóművészt a napokban különös élmény érte a kétpói nagysikerű koncertjén.

Balázs Pali az elmúlt 15 évben számtalan helyszínen léphetett színpadra a közönsége nagy örömére. A példa értékű közönségsikereinek köszönhetően gyakran előfordul vele, hogy 4-5 évente ismét visszahívják a korábbi koncerthelyszínekre.

2006 után idén is meghívást kapott a Kétpón megrendezett VI. Alföldi Betyárétel Főző Fesztiválra, mely a régió egyik legpatinásabb rendezvénye.

– Mindig nagy megtiszteltetés számomra, ha olyan rendezvényekre kapok meghívást, ahol korábban már volt lehetőségem műsort adni. Ez egyfajta „visszaigazolás” is nekem a színpadi szerepléseimet illetően. Kétpón nagy örömmel léptem színpadra a több, mint ezerfős, nagyon lelkes közönség előtt. Dalaimat egytől-egyig közönségemmel énekeltem végig. Nagy boldogság kerített hatalmába, amikor a közönségem az „Édesanyám, hálás vagyok Neked” című új dalomat követően szűnni nem akaró vastapssal jutalmazott meg – meséli Pali.

Balázs Pali ráadás dalát követően egy betyár lépett színpadra, kezében ajándékkal.

– Hirtelen nem tudtam mi fog következni, de a betyár ruhát öltő Boldog István, Kétpó Polgármestere, mosollyal az arcán határozottan bejelentette: „Ma történelmi aranylemez átadás következik Kétpón! Pali korábbi 2006-os fellépésén itt felejtette pályafutása első aranylemezét, amit mi féltő gondoskodással őriztünk 5 éven keresztül. Most szeretnénk visszaadni méltó tulajdonosának, további hasonló sikereket kívánva Neki.” – meséli az énekes.

Pali maga sem gondolta volna, hogy elhagyott első aranylemezét egy betyártól kap majd vissza.

– Kétpó örökre beírta magát a zenei pályafutásom történetébe, bár több arany -és platinalemez boldog tulajdonosa vagyok, olyat még soha, sehol nem kaptam, amit egy igazi betyár adott volna át – mosolyogta el magát Balázs Pali.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!