Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Pali, a Fonogram-díjas énekes, kedvenc csapatához Puskás Peti is csatlakozott.

Az idén 15 éves énekesi pályafutását ünneplő Balázs Pali és a korábbi Megasztáros Puskás Peti a labdarúgás szerelmesei. Nem csak a televízió előtt vagy a lelátón hódolnak kedvenc szenvedélyüknek, hanem maguk is gyakran pályára lépnek a Nemcsák Károly által vezetett Magyar Színészválogatottban.

– Karcsi négy éve hívott játszani a csapatba. Heti két alkalommal van edzésünk, ami főként az egymásközti játékkal szokott eltelni. Egy nagyon jó társaságba kerültem, ahol kitűnően érzem magam, nem csak a pályán, hanem az azt követő csapat bulikon is. Éves szinten 30-40 gála-mérkőzésünk van szerte az országban, melyekre sajnos én a koncertjeim miatt nagyon ritkán jutok el. A csapat tagjainak életkora nagyon változó, hiszen az idősebb generáció (Straub Dezső, Makrai Pál) mellet a huszonéves fiatal színészek is intenzíven kergetik a labdát hétről-hétre. Én általában csatárt szoktam játszani, akinek fő feladta a góllövés – nyilatkozta Pali.

Puskás Peti néhány hónapja került a csapatba. Már az első mérkőzés során látszott a játékán és a mozgásán, hogy erőssége lesz a Magyar Színészválogatottnak.

– Nagyon szeretek vele egy csapatban játszani, mivel átlagfeletti technikai tudása miatt csatárként nagyon jó labdákat kapok tőle a mérkőzések folyamán. Pár héttel ezelőtt az egyik meccsen egy látványos passzának és az „összjátékunknak „köszönhetően sikerült a kapuba találnom, a Magyar Labdarúgó Szövetség csapatának kapujába. A találatom után a lelátóról rögtön megszólalt egy öblös férfihang: „Ez annyira szép gól volt, hogy mindjárt hívom Egervári Sándort, a Magyar Labdarúgó Válogatott szövetségi kapitányát, próbáljon ki benneteket a nemzeti csapatunkban is.” Jót derültünk Petivel az „óriási lehetőségen” de tudjuk mindketten, hogy a magyar válogatott csapata az egy „más kávézó”- fejezte be mosolyogva Pali.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!