KezdőlapBulvárBalázs Pali új dallal a színpadon ünnepli születésnapját

Balázs Pali új dallal a színpadon ünnepli születésnapját

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A többszörös arany – és platinalemezes előadóművész július 25-én, vasárnap ünnepli születésnapját, mely alkalomból egy új, saját szerzeménnyel kedveskedik a közönségének.

– A szokásoknak megfelelően minden évben egy koncert keretén belül ünneplem születésnapomat. Ez idén sem lesz másképpen, Kazincbarcikán, a főtéren találkozhatom személyesen a közönségemmel. Készülök egy meglepetéssel is, mely nem más, mint a napokban elkészült vadonatúj szerzeményem bemutatása lesz. Kiváncsian várom a közönségem fogadtatását.

Az est érdekessége lesz, hogy Balázs Pali amellett, hogy bemutatja a dalt rögtön videó felvételen is rögzíteni szeretné a fogadtatás első pillanatait.

– Egy videó klip elkészítését tervezem a dalra, melynek munkálatai a koncert napján kora reggel elkezdődnek már. Több apró kis részből áll majd a klip, de fényponjaként mindenféle képpen az esti műsor pillanatait szeretném megörökíteni.

Pali azt is elárulta, hogy a születésnapján első alkalommal felcsendülő dal mellett, több új szerzeményen is munkálkodik, hiszen jövőre ünnepli pályafutásának 15. évfordulóját.

– A nyári fellépések mellett elkezdődtek az új, jubileumi albumom stúdió munkálatai is. Jövő tavasszal ünnepelhetem nagyszínpadi pályafutásom 15. évfordulóját, mely alkalomból minden bizonnyal egy vadonatúj nagylemez lát majd napvilágot, melyen a vasárnapi műsorom alkalmával bemutatott dal is szerepel majd.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet