Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Balázs Palit, a romantikus dalairól elhíresült népszerű énekest, Zámbó Jimmy-díjjal jutalmazták a hétvégi Zámbó Jimmy Emlékműsoron.

A Csepeli Munkásotthonban immáron 10. alkalommal rendezték meg a Zámbó Jimmy Emlékműsort, ahol a családtagokon, rajongókon kívül tiszteletüket tették a volt munkatársak és művésztársak is.

A több órás emlékesten a hazai zenei élet kiválóságai között lépett színpadra Balázs Pali is, akit nagy megtiszteltetés ért az est folyamán.

– Különös és egyben megható érzés volt színpadra lépnem az emlékesten. Nagyszerű közönségnek, hangos tapsok kíséretében énekelhettem új és régi slágereimet egyaránt.

Balázs Palit az elmúlt 15 évben elért zenei munkásságáért a Zámbó-család Jimmy-díjjal jutalmazta.

– Bevallom töredelmesen, kissé elérzékenyülve vettem át a Jimmy-díjat, miközben néhány pillanat alatt leperegtek előttem az elmúlt 1,5 évtized zenei élményei. Az évek alatt minden sikerért kőkeményen megdolgoztam, mindig a visszajelzésekből és elismerésekből táplálkoztam. A fellépéseimen tapasztalt közönségsikerek mellett ez a Jimmy-díj is arra ösztönöz, hogy tovább haladjak saját zenei utamon, melyen remélem, hasonló nagy siker kísér majd a jövőben is, mint eddig.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!