KezdőlapBulvárBalesetet szenvedett Gáspár Evelyn, intenzívre került

Balesetet szenvedett Gáspár Evelyn, intenzívre került

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A városi kórház intenzív osztályán fekszik Gáspár Evelyn (17)! Győzike nagyobbik lánya kéthetes jogosítványa birtokában olyan súlyos autóbalesetet szenvedett, hogy az elsődleges információk szerint gerincsérülés érte: eltört egy csigolyája.

Úgy tudjuk, Evelyn Sóshartyánból vezetett Kishartyánba, amikor a két település között egy S kanyarban lesodródott az útról. Azt még nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, de egyes hírek szerint eléugrott egy állat, s emiatt kapta félre a kormányt, mások szerint túl nagy sebességgel érkezett a kanyarkombinációba, és emiatt sodródott le az útról.

Győzike könnyezve, fájdalmas arccal ült tegnap a salgótarjáni kórház intenzív osztálya előtt. Lányáért aggódott, pedig róla sem mondható, hogy kicsattan az egészségtől, hiszen a múlt héten újra meg kellett műteni a hasát, és a sebből egy csövön keresztül azóta is váladék folyik egy kis tartályba. Mindez azonban nem érdekli, csakis a lányáért aggódik, érte imádkozik.

– Istenem, semmi nem számít, nem érdekel, mi lesz velem, csak Evelyn ne haljon meg! – mondta remegő hangon Győzike a Blikknek. – Amikor értesítettek, hogy mi történt, kiugrottam az ágyból, és rohantunk a baleset helyszínére. Evelyn nem volt magánál, borzalmas látvány fogadott a felborult kocsinál. Elvégezték a szükséges vizsgálatokat, a gerinccsigolyái sérültek meg. Az egész testét speciálisan rögzítették, nem lehet megmozdítani. Már magánál van, infúziót kap, nem mozdulunk Beával mellőle.

Evelynt valószínűleg mentőhelikopterrel kell majd elszállítani egy olyan kórházba, ahol el tudják rajta végezni a szükséges gerincműtétet.

A cikk a Blikk.hu oldalon folytatódik>>>

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet