KezdőlapBulvárBen Affleck és Jennifer Garner lánya megváltoztatta a nevét és transzneműként...

Ben Affleck és Jennifer Garner lánya megváltoztatta a nevét és transzneműként azonosítja magát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ben Affleck és Jennifer Garner lánya, a 15 éves Seraphina Rose, nemrég bejelentette, hogy transznemű. Jennifer Garner édesapjának gyászszertartásán már Fin néven mutatkozott be és egy fekete öltönyt viselt.

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek három közös gyereke van: Violet Anne, 19 éves, Fin (korábban Seraphina Rose), 15 éves és Samuel Garner, 12 éves.

Bár Fin már az év elején megváltoztatta a frizuráját, a nagyapja temetésén mutatkozott be először ezen a néven a nyilvánosság előtt.

Ben és Jennifer 2015-ben váltak el, de továbbra is jó viszonyban vannak, miközben közös erőfeszítéssel nevelik három gyereküket. Ben Affleck jelenleg Jennifer Lopez énekesnővel él párkapcsolatban – a pár 2022-ben házasodott össze.

Jennifer Lopez egy ikerpár édesanyja – Emme Maribel Muñiz és Max Muñiz 16 évesek, édesapjuk az énekesnő korábbi férje, Marc Anthony. 2022-ben Lopez egy nyilvános eseményen Emme néven mutatta be a lányát, aki nembinárisként azonosítja magát.

Jennifer Garner édesapja, William John Garner április 2-án, 85 éves korában hunyt el. Jennifer az Instagramon osztotta meg a halálhírét.

„Édesapám békésen hunyt el szombat délután. Vele voltam, és elénekeltem az Amazing Grace-t, amikor elment tőlünk. Bár nem tragédia egy 85 éves férfi halála, aki gyönyörű, egészséges, csodálatos életet élt, tudom, hogy az elválás fájdalma elkerülhetetlen. A mai nap a háláról szól” – írta a színésznő, és néhány képet is megosztott az édesapjáról.

Jennifer elmondta, hogy ő és családja hálásak édesapja szelíd temperamentumáért.

„Azért, ahogy cinkos mosollyal ugratott minket, és ahogyan feltalálta magát az örökké türelmes lányos apa szerepében, hálásak vagyunk a munkamoráljáért és a hitéért” – nyilatkozta a színésznő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet