Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Elsírta magát Bencsik Tamara, amikor Joshi az édesapjáról kérdezte.

Hét év után sem dolgozta még fel édesapja halálát a megasztáros vadóc. Édesapját tizenhét évesen vesztette el, amelyről megrázó őszinteséggel mesélt a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorában. Tamara a végzetes napon éppen beutalóért ment édesapjának, amikor telefonon értesítették, menjen haza, mert nagy baj van.

– Három infarktus és két agyvérzés után álmában érte a halál. Amikor hívtak, hogy menjek, mert meghalt, hazáig futottam. Egyetlen gondolatom volt, hogy minél előbb otthon legyek. A bejárati ajtóban viszont megtorpantam. Nem mertem bemenni, mert féltem a látványtól. A szomszédasszony volt ott a lakásban, apu pedig le volt takarva egy lepedővel. Én kétségbeesetten lerántottam a lepedőt és elkezdtem újraéleszteni, de a szomszéd azt mondta, hagyjam elmenni, sokat szenvedett már. Apunak még meleg volt az arca, azt akartam, hogy még maradjon velünk – fakadt sírva az énekesnő.

Tamara azt is elárulja, hogy ő is olyan társat választott, akiben felismeri édesapja jellemvonásait. Ádám az ideális férfi számára.

– Ő is olyan óvó, babusgató típus. Apu is ilyen volt, sokszor úgy aludtam el, hogy a fejemet simogatta, így altatott. Ádám pont ugyanilyen és ez nagyon megnyugtató a számomra.

Tamara őszinte vallomása ma délután 17:25-től a FEM3 műsorán látható.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!