KezdőlapBulvárBereczki nem szégyell segítséget kérni

Bereczki nem szégyell segítséget kérni

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nem szégyen segítséget kérni, ha lelki problémánk van, sőt követendő példa. Így gondolja ezt Bereczki Zoltán, aki az Esti sztori című műsorban mesélt arról, miért is érzi úgy, hogy szakember segítségére van szüksége.

http://www.youtube.com/watch?v=K3sZSMpwhrw&feature=player_embedded

„Az embernek a mindennapi életében igenis vannak problémai. Időnként felhívja egy barátját, felírja a közösségi oldalra, hogy ez meg ez a bajom, kérlek hallgass meg. Ez velem is előfordul. Valaki így oldja meg a problémáit valaki úgy. Én például elmegyek egy emberhez, aki ezt tanulta és beszélgetek vele. Lehet, hogy érzékenyebb személyiség vagyok, mint amennyire kéne, de igen, először elpanaszolom, ami a bánt a feleségemnek, aztán az anyukámnak, aztán egy szakembernek.”

Nem tett másképp Bereczki akkor sem, amikor a minap az egyik rádióadásban leripacsozták.

„Igen ezzel is elmegyek a segítőmhöz, azzal együtt, hogy aki mondta, annak küldök egy színházjegyet, hogy élje meg élete első színházélményét, és ha tényleg nem tetszettem neki, akkor azután ripacsozzon.”

A beszélgetést ma este 20.00 órakor láthatják a STORY4 Esti sztori című műsorában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet