KezdőlapBulvárBereczki Zoltánék úgy döntöttek, hogy soha nem mutatják meg a kislányukat, Flórát

Bereczki Zoltánék úgy döntöttek, hogy soha nem mutatják meg a kislányukat, Flórát

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Nemrég született meg Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeke, Flóra, ám a rajongók hiába várják a róla készült fotókat, a pár úgy döntött, nem fogja megmutatni a világnak.

Augusztus elején jött a világra Bereczki Zoltán és Bata Éva első közös gyermeke, aki a Flóra nevet kapta szüleitől. A sztárpár nemrég úgy döntött, hogy nem fogják megmutatni a rajongóknak kislányukat. Bereczki Zoltán és szerelme, Bata Éva féltve őrzi magánéletét, közös képet sem igazán lát róluk az ember – írja a BEST magazin.

A színészpárról közös képet sem találni közösségi oldalaikon, magánéletüket olyannyira óvják a kíváncsi tekintetek elől, hogy Bata Éva terhessége ideje alatt alig posztolt pocakos képet.

„Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hogy ennyire elismertek, közkedveltek legyenek, de népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt is megértették az őt követők” – mondta el a pár közeli barátja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet