Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Súlyos, allergiás tüneteket váltott ki a feszített munkatempó okozta stressz Brózik Klárinál. A színésznőnek ráadásul nem csak egészségi problémái nehezítik az életét, nemrégiben a társát is elveszítette.

Emberfeletti tempóban dolgozik a TV2 sikersorozatának Margit nővére: hét éve szerepel a napi sorozatban, emellett színházban is játszik. Klári azonban súlyos árat fizetett a sikerért, amiről a FEM3 műsorában Joshi Bharatnak beszélt. A színésznő szervezete a kimerültség határára kerül, súlyos allergiás tünetek jelentkeztek nála.

– Az immunrendszerem vészes romlása miatt allergiás reakciók léptek fel a szervezetemben. Ráadásul a saját macskámra lettem allergiás, akivel együtt éltem 11 évig. Hatalmas trauma volt, hogy meg kellett válnom tőle. Egy kicsit befelé kellene figyelnem – osztotta meg fájdalmát a FEM3 műsorában a színésznő, aki azt is elárulta, hogy a magánéletében is sorsfordító döntés előtt áll. Joshi Bharat természetesen nem hagyhatta ki, hogy megkérdezze, milyen döntés lesz ez, mire Klári csupán egy sejtelmes mosollyal válaszolt…

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!