KezdőlapBulvárBindi Irwin még mindig sírva nézi az édesapjáról, Steve Irwinről készült régi...

Bindi Irwin még mindig sírva nézi az édesapjáról, Steve Irwinről készült régi felvételeket: “Bárcsak itt lenne apa”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Idén szeptemberben lesz 16 éve annak, hogy Steve Irwin ausztrál természettudós és televíziós személyiség, aki a Krokodilvadászként vált ismertté, életét vesztette, amikor megtámadta egy tüskés rája. Lánya, Bindi Irwin, aki halálakor még csak 8 éves volt, nemrég elárulta, hogy néha még mindig sír édesapja régi felvételeit látva.

Egy alkalommal például épp a krokodil show-ban segédkeztek a queenslandi Australia Zoo-ban, ami édesapja közkedvelt műsorszáma volt.

„Egy átlagos nap volt, és bejátszottunk egy videót, amellyel a krokodiltojások betakarítása ellen tiltakozunk. Ezek régi felvételek apáról a krokodilokkal, és bár talán ötvenszer láttam a videót, aznap mégis sírva fakadtam” – mesélte.

Bindi elismerte, hogy egyes napok nehezebbek, mint mások.

„Azok a pillanatok, amik igazán megviselnek, amikor szeretném, ha itt lehetne, hogy részese lehessen annak, amit éppen csinálunk. Ez lehet például egy olyan nap, amikor az öcsém elismerést kap a fotóiért, vagy a nap végén, amikor együtt vacsorázunk, és nevetünk. Ilyenkor arra gondolok: bárcsak apa is itt lehetne. De nincs ott” – mondta Bindi.

„Emlékszem, amikor az emberek odajöttek hozzám, és őszinte részvétüket nyilvánították. Azt mondták, az idő minden sebet begyógyít. De ez egyszerűen nem igaz. Ez olyan, mintha elveszítenéd a szíved egy darabját, és ha egyszer elveszítetted, soha nem kapod vissza” – mondta Bindi egy másik interjúban.

Steve felesége, Terri Irwin nemrég szintén tisztelgett néhai férje emléke előtt 30. házassági évfordulójuk alkalmából. 1991-ben találkoztak, és 1992-ben házasodtak össze. Az 57 éves természetvédő és állatkert tulajdonos Terri Irwin a Twitteren emlékezett férjére.

„Ma 30 éve hozzámentem ehhez a hihetetlen férfihoz. Micsoda kaland! A szerelem és az öröksége tovább él.” Terri egy interjúban azt is elárulta, hogy Steve volt élete szerelme.

„Volt egy nagy, nagy szerelmem, és ez elég volt egy egész életre” – mondta. A házaspárnak két gyereke született, a most 23 éves Bindi és a 18 éves Robert.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet