KezdőlapBulvárBoros Lajos: "A családom úgy döntött, az én akaratom nulla, csak azt...

Boros Lajos: “A családom úgy döntött, az én akaratom nulla, csak azt csinálhatom, amit ők engedélyeznek”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Boros Lajos a LifeTV reggeli műsorának vendége volt.

Joshi Bharattal beszélgetett Boros Lajos a LifeTV reggeli adásában, ahol többek között azt is elmondta, egy évvel később tudta meg, hogy amikor súlyos állapotban kórházba került és megműtötték öt hétig kómában feküdt.

„A családom azt mondta, hogy az én akaratom nulla, innen már csak azt csinálhatom, amit ők engedélyeznek. Az én kockázatérzékem nulla, azt mondják” – mondta Joshi Bharatnak a rádiós.

Boros Lajos azt is elmesélte, hogy a kórházban csinált olyan dolgokat, amikre nem is emlékszik: például összeverekedett ápolókkal és ápolónőkkel, kitépte magából a “drótokat”.

Betegsége alatt felesége mindvégig támogatta, elmondása szerint ismét szerelmes lett a feleségébe.

„Harmadszor is szerelmes lettem a feleségembe, átminősült a kapcsolatrendszer. Ezt az időszakot Vali 1-gyel, Vali 2-vel és Vali 3-mal éltem le” – mondta Boros Lajos.

A híres rádiós azt is elmondta nagyon nehezen jön ki a nyugdíjából, az elmúlt időszakban sok mindent el kellett adniuk.

“Havi százezer forint a nyugdíjam, így a kéthetente csütörtökön készülő internetes műsorom bevétele tényleg létkérdés. Az a szerencse, hogy tudom otthonról csinálni, így legalább a családom megnyugszik, hogy nem veszélyeztetem magam azzal, hogy nekiindulok a világnak” – mondta.

A Joshi Bharattal készült interjú itt nézhető vissza.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet