KezdőlapBulvárBörtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő...

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A szülők kevesebb, mint egy év leforgása alatt két gyereküket is elveszítették, akiket a nagymamájuk gondjaira bíztak. A gyerekek édesanyja próbál megbocsátani saját anyjának, miközben a bíróság ítéletet hoz az ügyben.

A floridai Wauchulából származó Tracey Nix komoly vádakkal szembesül a bíróságon, miután két unokája is életét vesztette, miközben neki kellett volna vigyáznia rájuk.

2022. november 22-én Kaila Schock-Nix megkérte az édesanyját, hogy vigyázzon a kislányára, amíg ő elmegy a fodrászhoz, de álmában sem gondolta volna, hogy a nap tragédiával végződik.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya
Fotó: YouTube

A 65 éves Tracey Nix elment ebédelni a barátaival, majd hazaérve leült a zongorához, hogy gyakoroljon egy keveset. Közben 7 hónapos unokája, Uriel Schock az autójában maradt, és életét vesztette. Az idős nő később azt mondta a nyomozóknak, teljesen megfeledkezett arról, hogy a kislány még az autóban volt, és ez csak akkor jutott eszébe, amikor később egy másik unokája is megérkezett hozzá.

Uriel órákat töltött az autó hátsó ülésén a garázsban. Aznap nagyon meleg volt, körülbelül 32 Celsius fok, és az autó minden ablaka fel volt húzva. A kislányt a nagyapja, Nun Ney Nix megpróbálta újraéleszteni, miután rátaláltak, de akkor már késő volt.

Uriel nagymamája ellen a beszámolók szerint súlyos emberölés vádjával indult eljárás. Uriel édesapja, Drew felidézte azt a borzalmas pillanatot, amikor azonosítania kellett a lányát, és azt mondta, valósággal kővé dermedt a kórház parkolójában. De nem ez volt az első alkalom, hogy Kaila és férje, Drew Schock hasonló körülmények között veszítettek el egy gyereket.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya
Tracey és unokái – Fotó: YouTube

Nem sokkal kislányuk halála előtt a szülők 16 hónapos kisfiukat, Ezrát is elveszítették egy tragikus balesetben, ráadásul ő is éppen a nagymamája felügyelete alatt volt. A kisfiú belefulladt egy közeli tóba 2021 decemberében, mindössze 3 nappal karácsony előtt.

Drew elmondta, hogy Kaila édesapja hívta fel őket a hírrel. Az édesanya, aki akkor éppen terhes volt Uriellel, azonnal elindult a szülei házához, de útközben balesetet szenvedett, miután nem vett észre egy stoptáblát. Kaila azt mondta, nem emlékszik rá, hogy jutott ki a roncsok közül, de valahogy mégis eljutott a szüleihez.

Az Ezra halálával kapcsolatos nyomozás során Kailának nehéz döntést kellett meghoznia. Orvosa tanácsára arra kérte a hatóságokat, tartsanak vissza minden olyan bizonyítékot, amely árthatna neki vagy születendő gyerekének. Nem sokkal később azonban megszületett Uriel, és új reményt hozott szülei életébe.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya
Fotó: YouTube

A házaspár azt mondta, soha nem látták a részletes beszámolót arról, hogy fulladt vízbe a kisfiuk, de azt mondták nekik, hogy baleset történt, és Tracey elszundított aznap, ezért nem vette észre, hogy a kisfiú eltűnt. Bár a szülők ezután nem bíztak meg feltétel nélkül a nagymamában, és nem hagyták vele egyedül legnagyobb, 4 éves gyereküket, próbálták feldolgozni a történteket, és megbocsátani Tracey-nek.

„Amikor megtudtam, hogy Ezra halála baleset volt, egy darabka gyermeki részem azt gondolta: Rendben, megtarthatom az anyámat. Megtarthatom a gyerekek nagymamáját. Megtarthatom ezt az embert az életünkben” – idézte fel Kaila, aki kész volt adni még egy esélyt az édesanyjának.

Most azonban kétszeresen nehéz helyzetbe került. Édesanyaként azt mondja, azt akarja, hogy az anyja megkapja azt a büntetést, amit érdemel, de nagyon nehéz a számára, hogy ilyen gondolatai vannak a saját édesanyjával kapcsolatban. A bírósági meghallgatás előtt Kaila 5 hónapig egyáltalán nem találkozott az édesanyjával, és nem is beszélt vele.

Börtön vár a nagymamára, miután két unokája is meghalt, akiket az ő gondjaira bízott a lánya
Fotó: YouTube

Tracey, aki korábban iskolaigazgató volt, és pszichológiai végzettséggel rendelkezik, áprilisban jelent meg a bíróság előtt. Férje arra kérte a bírót, engedje meg, hogy a nő a börtönből egy mentális betegekkel foglalkozó intézménybe kerüljön, ahol megkaphatja a szükséges segítséget.

Intelligens embernek nevezte a feleségét, de azt mondta, mindeddig képtelen volt megnyílni a történtekkel kapcsolatban, és szüksége lenne valakire, aki segít neki feldolgozni a történteket.

A meghallgatás után Kaila megölelte az édesanyját, és azt mondta neki: „Nagyon hiányzol.” Ennek ellenére elismerte, hogy nem tudja, hogy birkózzon meg ezzel a helyzettel: „Gyönyörű gyerekek voltak, és olyan valaki miatt veszítettük el őket, akiről azt hittük, hogy megérdemli a bizalmunkat” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet