Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Hátborzongatóan néz ki a plasztikai műtéteknek köszönhetően a Jóbarátok egykori sztárja.

Borzalmasan néz ki a Jóbarátok egykori sztárja - a botox teljesen tönkretette az arcát

Courteney Cox karrierjét egy Bruce Springsteen dalra forgatott videóklipnek köszönheti. A Dancing in the Dark című dal klipjének végén táncolta be magát a filmiparba, olyannyira, hogy azonnal lecsaptak rá a modellügynökségek, ám az igazi sikerre 10 évet kellett várnia, annak ellenére, hogy azért például Jim Carrey mellett szerepelt az Ace Venturában is.

1994-ben kérték fel, hogy jelentkezzen a Jóbarátok castingján, előbb Rachel szerepét osztották volna rá, ám végül Monica szerepével várt híressé. A sorozat meghozta számára a világsikert, gyakorlatilag 10 éven át a legmenőbb színészek között szerepelt a Jóbarátoknak köszönhetően.

A színésznő jelenleg 53 éves, ám a sok plasztikázásnak meglett az ára, botoxfüggősége teljesen eldeformálta az arcát.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

2011-ben forgott a Sikoly 4., ám azóta egyetlen filmszerepet sem kapott, a televíziózásban sem ért el sikereket, így valószínűleg felmerült benne, hogy öregedése miatt már nem szívesen dolgoznak vele a producerek. A kétségbeesésnek pedig meglett az ára, belevágott a plasztikázásba, ám az láthatóan csúf nyomot hagyott az arcán.

A post shared by PicsOfTheDay (@picsoftheday001) on

A színésznő évekig botoxolta magát, ám egy idő után rájött, hogy ez csak árt az arcának, a New Beauty magazinnak elárulta, boldogtalan volt a kinézetével kapcsolatban így leállt a botoxxal, és arra vár, hogy teljesen kiürüljön és felszívódjon a szervezetében az ártalmas anyag.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!