KezdőlapBulvárBravo Otto-díjra jelölték Tolvai Renit

Bravo Otto-díjra jelölték Tolvai Renit

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az elmúlt év egyik közönség kedvence, Tolvai Renáta körül pezseg az élet. A stúdiómunkálatok mellett rengeteg fellépés, valamint próbák töltik ki mindennapjait.

Hamarosan világsztárok előtt is fellép a Sportarénában, a Roxette előtt láthatjuk viszont az énekesnőt, valamint a most hétvégi „Gombold újra” divatshow zsűritagjának is felkérték. A közelmúltban újabb megtiszteltetés érte az énekesnőt: a Bravo Otto-díjra jelölték „Az Év Magyar Női Előadója” kategóriában.

„Amikor értesítettek, hogy jelölt vagyok, azt hittem elájulok. Nagyon boldog vagyok és rendkívül megtisztelő a Bravo magazin részéről, hogy jelöltek. Bízom benne, hogy a közönség segít az álmomban, szeretném a jelölést díjra is váltani. A díjátadó gálaműsorra extra produkcióval is készülők. Vadonatúj első dalomból ízelítőt is hallhat majd a közönség. Nagyon izgulok, remélem sikerül elkápráztatnom a rajongóimat.” – nyilatkozta a Megasztár 5 győztese.

A tavalyi év szokásához híven a rajongók online dönthetik el, hogy kiknek szeretnék odaítélni a díjat. Már elindult a szavazás az indiánszobrokért!

Szavazz Tolvai Renátára az alábbi linken: Szavazz Renire!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet