Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Britney Spears továbbra is rekordokat dönt elképesztő, “Hold It Against Me” című slágerével. Ezen a héten a “Hold It Against Me” #1 pozícióban debütált a Billboard Hot 100 listán, több mint 411 ezer letöltéssel megjelenésének első hetében, exkluzívan az iTunes-on. Ez a szám minden idők legnagyobb első heti eladási száma egy női előadótól, a korábbi rekordot Taylor Swift tartotta. A Billboard szerint Britney a magazin 52 éves történetének mindössze második előadója, akinek egynél több kislemezdala debütált már a #1 pozícióban ezen a listán, és ezzel az eredményével Mariah Carey-hez csatlakozik, aki eddig az egyetlen ilyen előadó volt.

Amerikán kívül a kislemez 19 országban nyitott az első helyen, mint például Ausztráliában, Belgiumban, Japánban, Kanadában, Svájcban, Franciaországban, Írországban. Az ikonikus szupersztár az első olyan művéz, aki egyazon időpontban jelentette meg digitálisan kislemezét, mint amikor a rádiók megkapták a dalt játszásra.

Múlt héten Britney történelmet írt, amikor a “Hold It Against Me” minden korábbi rekordot megdöntve minden idők legnagyobb első napi játszási számát produkálta a Meidabase és BDS adatai szerint.

Britney Spears hamarosan megjelenő albumának első, elképesztően sikeres dala, a “Hold It Against Me” nemcsak az énekesnő széleskörű és lojális rajongótáborát, de a közreműködők, Max Martin és Dr.Luke népszerűségét is tovább növelte, bizonyítva, hogy ő a világ egyik első számú trendszetter tehetsége. Britney új albuma 2011 márciusában fog megjelenni.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!