KezdőlapBulvárBritney Spears elérte a 100 millió eladott albumot

Britney Spears elérte a 100 millió eladott albumot

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Britney Spears amerikai énekesnő 12 éve van a zenei pályán, ez idő alatt pedig albumai 100 millió példányszámban keltek el. A megerősítés a Recording Industry Association of America-tól érkezett.

Az énekesnő debütáló albuma, a Baby One More Time több mint 28 millió példányban kelt el, második albuma pedig 20 millió példányszám felett.

A soron következő albummegjelenések is több millió példányban keltek el, de egyik sem ért fel az első kettő eladásaival.

Ezzel a rekorddal Britney olyan énekesnők listáját erősíti, mint Madonna, Janet Jackson, Whitney Houston és Mariah Carey.

Britney bemutatja a Radiance-t

Ősszel, pontosabban szeptemberben Britney Spears bemutatja kilencedik parfümjét, Radiance néven.

A parfüm jázmin, irisz és erdei gyümölcs illatokat tartalmaz. Az énekesnő szerint a Radiance egy nagyon nőies termék lesz.

2004 óta Brit nyolc parfümöt dobott piacra neve alatt: Curious és a Fantasy, valamint ezek variációja: Curious In Control, Midnight Fantasy, Believe, Curious Heart, Hidden Fantasy és Circus Fantasy.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet