Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az elmúlt öt hétben a világ minden tájáról szavazhattak kedvenceikre a zenerajongók, hogy országuk legjobbja képviselje őket az MTV EMA World Wide Act kategóriájában november 6-án Belfastban. Britney Spears Észak-Amerika, Lena Európa, a Big Bang Ázsia, a Restart Latin-Amerika, Abdelfattah Grini pedig Afrika, India és a Közel-Kelet színeiben száll versenybe.

Múlt hét hétfőn egy hatalmas party-n derült ki, hogy Magyarország színeiben a Compact Disco jutott be az MTV EMA nemzetközi mezőnyébe. A fiúkra egy hétig lehetett újra leadni a szavazatokat, hogy a hazai elsőség után Európát képviselve kijussanak a belfasti MTV EMA gálára, amelyet az MTV élőben közvetít. A magyar fiúkat Lena, a 2010-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese fosztotta meg ettől a lehetőségtől. A 19 éves német énekesnő platina lemezes lett hazájában és három dala is listavezető volt, rajongói pedig beszavazták az MTV EMA World Wide Act kategória legjobbjai közé.

Lena-nak azonban nehéz dolga lesz, hiszen Britney Spears Észak-Amerika legjobbjaként is versenyben van. A két énekesnő mellett a Big Bang Ázsia, a Restart Latin-Amerika, míg Abdelfattah Grini Afrika, India és Közel-Kelet színeiben küzd a rajongók szavazataiért. Az azonban csak november 6-án derül ki, hogy végül ki lesz a legjobb a 18. MTV EMA egyetlen világot körbe ölelő kategóriájában.

A nagyszabású gálát, amelyen többek között színpadra lép Lady Gaga, Bruno Mars, a Red Hot Chilli Peppers, a Coldplay és az LMFAO is, az MTV élőben közvetíti. November 4-ig szavazz kedvenceidre a MTV EMA hivatalos oldalán: http://hu.mtvema.com/szavazas

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!