Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Britney Spears tegnap este megkezdte európai turnéját Szentpéterváron.

Gyermekei is elkísérték az orosz városba, ahol a helyi rajongók fergeteges hangulatot csináltak már a koncert előtt, reggeltől várva az arénánál kedvencük érkezését.

Végigtombolták a több mint két órás koncertet, a Hold It Against Me nyitódaltól egészen a Till The World Ends búcsúig. Természetesen a legnagyobb slágereket, mint a Toxic, … Baby, One More Time, Womanizer, If U Seek Amy vagy a I’m A Slave 4 U óriási sikítás fogadta, ahogy Britneyt is színpadra lépésekor.

Első európai show is bebizonyította, hogy Britney Spearst nem lehet leírni, rajongói kitartanak mellette, és ő újra elindult trónja visszaszerzéséért.

A jövő pénteki budapesti buli előtt óriási az izgalom a magyar rajongók körében, most hétvégén valószínűleg mindegyikük a Class FM adását fogja hallgatni; hiszen azon túl, hogy Britney hétvége lesz a rádióban, két szerencsés nyertes személyesen is találkozhat majd az énekesnővel.

Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!